DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Enkelte flyselskaper tilbyr elektronisk innsjekking før avreise. 
Her finner du en oversikt over hvordan dette gjøres hos de flyselskapene vi bruker.

Elektronisk innsjekk hos Qatar Airways

Om du skal fly med Qatar Airways kan du sjekke inn elektronisk, velge sete og skrive ut boarding passet selv. Den elektroniske innsjekkingen er åpen mellom 36 timer til 90 minutter før avreise.

For å starte innsjekkingen klikker du her: 

Elektronisk innsjekk hos Qatar Airways 


Elektronisk innsjekk hos Sri Lankan Airlines

Hos Sri Lankan Airlines er den elektroniske innsjekkingen åpen mellom 48 timer til 2 timer før avgang. 
For å starte innsjekkingen klikker du her: 

Elektronisk innsjekk hos Sri Lankan Airlines

Hos Sri Lankan Airlines trenger du Smiles bonuskort for å booke sete på forhånd. Dette er gratis og kan bestilles ved å klikke her: Smiles bonuskort  

Elektronosk innsjekk hos Emirates

Hos Emirates er den elektroniske innsjekkingen åpen mellom 24 timer til 90 minutter før avgang. Etter at du har sjekket inn, kan du skrive ut boardingskortet ved å fylle ut samme skjema en gang til. 

For å starte innsjekkingen klikker du her:

Elektronisk innsjekk hos Emirates

Elektronisk innsjekking hos Condor

Hos Condor er den elektronisk innsjekkingen åpen mellom 30 timer til 2 timer før avgang. Her kan du også skrive ut boardingkortet.

For å starte innsjekkingen klikker du her:

Elektronisk innsjekk hos Condor
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive