DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Hvem flyr til Afrika?

Våre reisemål i Afrika er Kenya, Tanzania, Zanzibar og Sør-Afrika.

KLM

KLM flyr til flere destiansjoner i Afrika.

Sør-Afrika
KLM flyr daglig fra Oslo / Sandefjord / Kristiansand / Stavanger / Bergen / Trondheim via Amsterdam til Johannesburg / Cape Town / Durban
Lufthansa flyr fra Oslo via Frankfurt til Cape Town / Johannesburg / Port Elisabeth / Durban / Nelspruit Krüger / Kimberley . Total reisetid inkludert mellomlanding er mellom 15 - 16,5 timer.

Zanzibar
KLM flyr daglig fra Oslo / Sandefjord / Kristiansand / Stavanger / Bergen / Trondheim via Amsterdam til Nairobi og evt Zanzibar. Total reisetid til Nairobi er mellom 12 - 13 timer, og total reisetid til Zanzibar er mellom ????

Brussel Airlines

Kenya og Zanzibar
Brüssel Airlines flyr fra Oslo via Brüssel til Nairobi og evt videre til Zanzibar med Kenya Airways. 
Total reisetid inkludert mellomlanding til Nairobi ????

Condor

Zanzibar 
Til Zanzibar kan du også fly med charterselskapet Condor.
Utreisen blir da fra Oslo med SAS eller Lufthansa via Frankfurt til Zanzibar på mandager med retur på tirsdager. Totalreisetid inkludert mellomlanding er mellom 13,5 og 15 timer.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive