DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Meeru Island Resort & Spa 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * * * +
Velvære * * * *
Sport * * * * +
Dykking * * * *
Snorkeling * * *
Adresse:
North Male Atoll

En av våre mest populære hotelløyer på Maldivene er Meeru, hvor man får god valuta for pengene. Dette er en relativt stor øy i maldivisk målestokk med sine 1200 x 350 meter. Men til tross for at det er bygget 284 rom, har dette ikke dette skjedd på bekostning av naturen. All bebyggelse er foretatt med hensyn til en naturlig integrering på den ellers så frodige, tropiske og spennende øya.

 
Transport
Speedbåt cirka 55 minutter fra flyplassen. 

Meeru tilbyr
To hoved-restauranter som serverer buffet til alle måltider; "Farivalhu" for gjestene som bor i Beach Villa, og "The Maalan" for gjestene som bor i Jacuzzi Beach Villa og Jacuzzi Water Villa. Meeru kan også tilby à la carte restaurantene (ikke inkludert i fullpensjonen) Asian Bar & Wok, som serverer asiatiske spesialiteter, Hot Rock Restaurant & Bar som serverer sjømat, biff eller kylling på en "sizzling" varm plate, og "Uthuru Bar", som ligger ved bassenget og har et bredt utvalg av lettere retter og snacks. Meeru tilbyr også romservice, romantisk middag på stranden, eller i villaen, mot et pristillegg.

Av andre fasiliteter kan Meeru tilby seks barer, souvenirbutikk, gullsmed, to svømmebasseng, barnebasseng, barneklubb, Euro Divers dykkesenter, motorisert vannsport, spa, film- og sportskvelder i Kakuni bar, bibliotek, live underholding på kvelden, treningssenter, et bredt utvalg av turer og utflukter som blant annet øyhopping, guidet shopping og fisketurer.

På Meeru er det også en Golf Driving Range, Putting Green og en 9-hulls Pitch & Putt golfbane. Du kan spille tennis, badminton, bordtennis, dart, billjard og fotball. Øya har også et vannsportsenter som tilbyr utleie av katamaraner, kajakk, glassbunnbåter og vindsurfeutstyr, samt motorisert vannsport.


Rom
Meeru har 284 rom; 20 Gardenrom, 77 Beach Villaer, 83 Jacuzzi Beach Villaer, 27 Water Front Villaer og 77 Jacuzzi Water Villaer. Hotellet aksepterer ikke barn og ungdom under 18 år i romkategoriene Jacuzzi Beach villa, Watervilla, og Jacuzzi Water Villa.

Alle rom har air condition, vifte, dusj, wc, sittegruppe, minibar, kaffe- og tefasiliteter / vannkoker, telefon, TV, safe, hårføner, strandhåndkle.

Meeru har gratis WIFI.

Garden room
Dette er den enkleste romkategoriern på Meeru og holder en 3-stjerners standard. Rommene er 50 kvm og de 20 rommene ligger i en u-formet bygning, midt på øya. Rommene har ikke havutsikt.

Beach villa
Beach Villaene er frittliggende, nyrenoverte og romslige villaer som er bygget i tre. Rommene er 50 kvm, ligger ca 25 - 50 meter fra vannkanten og ligger vendt ut mot sjøen. Alle beach villaene er bygget med de nydelige tradisjonelle maldiviske utendørsbadene.

Jacuzzi Beach Villa
Jacuzzi Beach Villaene er 80 kvm, og har en mer moderne innredning enn de vanlige beach villaene. Disse rommene har CD-spiller og en privat hage med utendørs boblebad. Jacuzzi Beach Villaene ligger ca 25 - 50 meter fra vannkanten, med delvis havutsikt..

Water Front Villa
Water Front Villaene er 60 kvm  og ligger helt nede ved vannkanten. Villaene har king size seng og et nydelig maldivisk utendørsbad med boblebad for 2, soldekk med solsenger og en terrasse med en spektakulær utsikt utover lagunen. 

Jacuzzi Water Villa
Jacuzzi Water Villaene er 85 kvm og står på påler ute i vannet. De ligger ute i lagunen langs en brygge. Rommene har høy standard og har et romslig utendørs bad med boblebad. Jacuzzi Water Villaene er også utstyrt med kaffe- / espressomaskin.

Kontakt oss


Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive