DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!
Reisetilbud
Destinasjon
Første mulige avreisedato (dd-mm-20xx):

Bestill-tidligrabatt Lux* South Ari Atoll

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Maldivene Oslo 8 dager fra NOK 29.265,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-05-2019  -  23-09-2019 Hotell (Spesifisert) Fly
Bestill-tidligrabatt Lux* South Ari Atoll
Midt i en enorm, krystallblå lagune i South Ari Atoll finner du denne drømmen av en hotelløy som er 1800 x 300 meter stor. Denne tropiske øya er omringet av palmer og sandstrand, og passer perfekt for deg som er ute etter en stille og rolig ferie i kombinasjon med et aktivitetstilbud.

Fly t/r Oslo - Male
Transport med sjøfly til/fra den 5-stjerners hotelløya Lux* South Ari Atoll
7 netter overnatting i beach villa inkludert frokost og middag

Les mer om hotellet herPrisen gjelder pr person med overnatting i dobbeltrom og er inkludert 35% rabatt på romprisen og gratis halvpensjon. 

Siste bestillingsdag for dette tilbudet: 27. desember 2018

Pristillegg enkelte datoer i juli / august. Kontakt oss for eksakt pris i denne perioden.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive