DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Bryllupsreise

DeDu skal ha høye forventninger før en bryllupsreise til Maldivene, Mauritius eller Seychellene, og selve bryllupsreisen må bli husket for de rette opplevelsene. tte føler vi på Manta Reiser et sterkt ansvar for. Derfor skreddersyr vi våre bryllupsreiser for dere som ønsker noe annerledes og unikt. Dere skal egentlig ikke måtte tenke på annet enn dere selv når dere reiser med oss!
Kjekt å vite om eksotiske Maldivene

Maldivene er et muslimsk land, så det er derfor ikke mulig å gifte seg der. Men dette eksotiske øyriket er på så mange måter det perfekte valget for bryllupsreisen. Her oppfyller dere drømmen om å bo på en luksuriøs bungalow, gjerne på påler ute i vannet. Det krystallklare vannet holder 28 grader året rundt, og inneholder korallrev der det vrimler av fargesprakende fisk i alle fasonger. Her kan dere oppleve barfotluksus i melishvit sand på en øy det tar 30 minutter å spasere rundt. Her finner dere garantert tid og rom til å gjøre absolutt ingenting. Mediebruset hjemme er erstattet av palmesus, og lyden av bølger som slår mot korallrevet... Dere vil føle dere som en moderne Robinson Crusoe. Og skulle dere ønske å gjøre litt ekstra stas på bryllupsferien arrangerer nesten alle hotellene på Maldivene bryllupsseremonier for å stadfeste selve bryllupet.

Opplev Maldivene med en norsk Madivene-ekspert

Maldivene er vår hoveddestinasjon, og vi har opp gjennom årene blitt kjent som Maldivene-ekspert blant nordmenn siden vår oppstart i 1997. Vi er et uavhengig reisebyrå, og vi har selv plullet ut hoteller og reisemål som vi kjenner og som vi kan gå gode for.

Både giftemål og bryllupsreise til Seychellene, Mauritius og Sri Lanka

På Seychellene, Mauritius og Sri Lanka er det derimot mulig å arrangere en offisiell vielse som legaliseres i Norge. Om dere gifter dere på Sri Lanka kan dere legge selve bryllupsreisen til Maldivene. Det kan dere også gjøre om dere gifter dere for eksempel i Sjømannskirken i Dubai. Vi kan da imidlertid ikke hjelpe til med selve opplegget rundt vielsen. Dette må dere avtale direkte med Sjømannskirken. Men vi kan selvsagt være behjelpelig med reise og overnatting under oppholdet både i Dubai og på Maldivene. 

Maldivene lar seg i tillegg til Sri Lanka og Dubai lett kombineres med Qatar. Mauritius kan dere også kombinere med et opphold i Dubai eller safari i Kenya, mens Seychellene lar seg enkelt kombinere med Dubai, Qatar og safari i enten Sør-Afrika eller Kenya.

Kontakt oss i dag dersom ønsker mer informasjon om våre tilbud innen bryllupsreise. Du vil ikke tro hvor spennende det er med noe anderledes og eksotisk!
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive