DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Atlantis - The Palm 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
Atlantis the Palm Dubai åpnet opp sine dører i slutten av september 2008. Etter flere år med bygging og store forventninger i markedet er det nå endelig mulig å oppleve dette sagnomsuste hotellet. Atlantis er bygget opp i noenlunde samme stil som hotellet Atlantis på Barbados, et hotell som har høstet store annerkjennelser. Beliggende helt ut på tuppen av det menneskeskapte 'palmen' har Atlantis kanskje det flotteste utsikten i hele Dubai. 

Atlantis er delt opp i 3 ulike områder; Royal Towers er den rimeligere delen av hotellet, hvor romkategoriene Deluxe/Atlantis rommene ligger, Imperial Club skreddersyr oppholdet mer for hver enkelt og gir den lille ekstra personlige servicen mens The Lost Chambers består av suiter som ligger under vann. Hver suite har fantastisk utsikt rett inn i havet!
Hotellet tilbyr
Hotellet har flere enn 20 restauranten og barer, nattklubb, spa, treningssenter, tennisbane, dykkesenter, basseng, vannpark, delfinsenter, barneklubb og et enormt utvalg av aktiviteter og utflukter både for voksne og barn. 

Rom
Atlantis har 1 373 rom og 166 suiter. Deluxerommene ligger i første til femte etasje i Royal Towers mens romkategorien atlantis ligger i de øverste etasjene. Alle rom har minibar, kaffe- og tefasiliteter, TV, internettilgang, telefon, hårføner, strykejern og safe. Begge disse romkategoriene har full eller fransk balkong med utsikt mot både Palm Jumeirah og den Arabiske Gulf. Imperial Club rommene ligger i en egen del av hotellet.

Kontakt oss
Tilbake til Dubai hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive