DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Banyan Tree Al Wadi, Ras Al-Khaimah  

Kategori *****
Kulinarisk *****
Velvære *****
Adresse:
Ras Al-Khaimah

Er du ute etter en unik opplevelse?

Besøk Banyan Tree Al Wadi som ligger i Emiratet Ras Al-Khaimah ute i ørkenen ca 45 minutters kjøring fra flyplassen i Dubai.


Hotellet tilbyr
Restauranten Al Waha serverer internasjonal og lokale spesialiteter mens signatur restauranten Saffron tilby autentiske thai retter og delikatesser fra Sørøst Asia. Hoteller har en Moon Bar som serverer shisha og cocktails og en Samar Lounge som har et bredt utvalg av viner, fine cigars og cocktails.

Banyan Tree Spa har et bredt utvalg av behandlinger, treningsrom og barneklubb for de minste gjestene.

Det er mulighet for ørkenaktiviteter som kamelridning eller jakt med falk, eller hva med en sykkeltur i ørkenen?

Savner du stranden så har hotellet shuttlebuss til stranden ved søsterhotellet Banyan Tree Ras al Khaimah Beach som ligger ca 20 min fra hotellet. 


Rom
Hotellet har 70 deluxe pool villas og 31 tented pool villas. Alle villaene har arabisk inspirert interiør og eget basseng.
Rommene har meget høy standard og alle rom har LCD TV, DVD spiller, stereo, WiFi, telefon, air condition, minibar, hårføner og badekåper.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive