DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Hilton Jumeirah Beach Resort 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * *
Velvære * * * *
Sport * * * *
Adresse:
Jumeirah Beach, ca 20 km fra sentrum og ca 35 km fra flyplassen
Hilton Jumeirah Beach Resort er et elegant hotell beliggende ganske langt sør på Jumeirah Beach, med en flott utsikt utover den arabiske gulf og Palm Jumeirah. På dette hotellet kan du slappe av på den vakre hvite stranden eller ved bassenget, ta en spabehandling ved hotellets flotte spa eller holde formen vedlike i hotellets fullt utstyrte treningssenter. Hilton Jumeirah Beach resort ligger i kort avstand fra shoppinggaten "The Walk" med over 350 butikker, vannparken Wild Wadi og Emirates Golf Club.
Hotellet tilbyr
Hilton Jumeirah Beach Resort har 10 restauranter og barer, blant annet en svært bra italiensk og en latinamerikansk restaurant, svømmebasseng med eget barnebasseng, lekeplass, spa, treningssenter, vannsport, businessenter. 
Hotellet ligger ca 20 minutter fra Dubai sentrum, og det er gratis shuttlebusservice flere ganger daglig. 

Rom
Alle rom har en rolig design og atmosfære, og har air condition, hårføner, internettilgang, telefon, minibar, strykejern, kaffe- og tefasiliteter . I ekte Hilton ånd er de 333 deluxe rommene store og barnevennlige. I tillegg har hotellet 56 suiter med balkong og sjøutsikt, og noen av disse er perfekt for barnefamilier (max 2 voksne og 3 barn per rom)

Kontakt oss
Tilbake til Dubai hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive