DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

The Jumeirah Beach Hotel 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
Adresse:
Jumeirah Beach, ca 15 min fra sentrum og ca 25 min fra flyplassen
The Jumeirah Beach Hotel er et svært barnevennlig 5-stjerners hotell som tilhører den kjente hotellkjeden Jumeirah International. Dette hotellet har en fantastisk arkitektur og har blitt et ikon innenfor utviklingen av hoteller. Hotellet er nøyaktig planlagt til minste detalj, og alt av interiør og struktur har en historie eller mening bak seg. Det er derfor en opplevelse i seg selv å vandre rundt i hotellets mange lokaler og beundre det arbeidet som har blitt gjort.

Om du bor på Jumeriah Beach Hotel bør du også besøke Burj Al Arab, verdens eneste 7-stjerners hotell som ligger i nærområdet. Prøv gjerne en av restaurantene på dette hotellet, men ettersom det er flere dagers venteliste så be oss gjerne om å gjøre en bordreservasjon i god tid.

Hotellet tilbyr
 
Mer enn 20 restauranter, kafeer og barer, konferansesenter, fire svømmebasseng, dykkesenter, gym, tennisbaner, squashbane, klatrevegg, spa, barneklubb, badeland.

Rom
The Jumeirah Beach Hotel har over 600 luksuriøse rom og suiter som alle har sjøutsikt. Deluxe rommene er cirka 50 kvm og kan mot et pristillegg fås med balkong. Alle rom er innredet med kunst og fargerike møbler, og har TV, hårføner, air condition, minibar, badekåper.
Romkategorien Beit Al Bahar er en egen villaresort med 19 ekslusive villaer for de virkelig kresne. Disse villaene er bygget i tradisjonell arabisk stil, har en perfekt beliggenhet nede ved stranden og kan fås med ett eller to soverom.

Kontakt oss
Tilbake til Dubai hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive