DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

One & Only Royal Mirage - The Arabian Court 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * *
Kveldsunderholdning * * * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
One & Only Royal Mirage oppleves som en drøm som går i oppfyllelse. Sett på som det kanskje mest stilige strandhotellet på Jumeirah Beach, har Royal Mirage fått en høy stjerne hos sine gjester. Hotellanlegget består av tre ulike hoteller; The Palace, som får deg til å tenke på det gamle Arabia og dets storhetstid, The Residence og Spa, som er den mest ekslusive og private delen av hotellet, og The Arabian Court som byr på mystikk og spennende arkitektur. Arabian Court har hentet sin inspirasjon fra det orientale og det føles nesten dramatisk å gå på hotellets små stier og veier gjennom frodige hager med storslagne fontener.

Hotellet tilbyr

The Arabian Court  har tre gode restauranter som har hentet inspirasjon fra både Europa og Asia. I illegg er det flere restauranter på hotellene The Palace og The Resindence & Spa. 
Det er flere svømmebasseng, privat strand, spa, hammam, barneklubb, tenåringsklubb, treningssenter, tennisbane og ulike vannsportsaktiviteter. The Arabian Court har også et eget amfiteater med plass til 300 personer. 

Rom
The Arabian Court har 175 Deluxerom (50 kvm) med balkong, TV, telefon, safe og minibar. Det er mulig med connecting door mellom rommene. 
Hotellet har også suiter med ett eller to soverom.

Kontakt oss
Tilbake til Dubai hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive