DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Utflukter i Dubai 

Om du ønsker å delta på en eller flere turer og utflukter under ditt opphold i Dubai kan vi anbefale deg følgende turer. Disse utfluktene kan enten bestilles på forhånd hos oss eller de kan bestilles hos vår lokale samarbeidspartner etter at du har ankommet Dubai.

Ørkensafari  

Pris: ca kr 450 pr. person 
Avreise: hver ettermiddag
Varighet: 5 - 6 timer. 
Måltider: Middag

Dette er en "must-do" når du er i Dubai! Opplev en blanding av spenning og kultur mens du kjører 4X4 i sanddynene gjennom ørkenen og nyter en deilig middag i ørkenen under stjernene. Kvelden avsluttes med magedansshow.

Overnattingssafari  

Pris: ca kr 785 per person 
Avreise: på ettermiddagen så og si hver dag. 
Prisen inkluderer overnatting, middag og frokost

En uslåelig opplevelse! Utflukten starter med kjøring i sanddynene før du får mulighet til å gjenoppleve bedouinlivet. Du nyter en bedouin barbequemiddag og opplever et forrykende magedansshow før du legger deg under stjernene. Du våkner til det vakre ørkenlandskapet, spiser en tradisjonell bedouinfrokost før du vender tilbake til sivilisasjonen. 

Sand Boarding Tour  

Pris: ca kr 385 per person 
Avreise: Hver formiddag 
Varighet: 3 timer 
Ingen måltider inkludert.

Er du ute etter en opplevelse? Da er denne utflukten noe for deg! Du kjører 4X4 gjennom ørkenen til et avgrenset område hvor du får prøve sandboarding. Du får også mulighet til å ta en kort kamelridetur.

Dhow Cruise 

Pris: ca kr 365 per person 
Avreise: Hver ettermiddag
Varighet: 4 timer 
Måltider: Buffet middag

Her får du sjansen til å se den moderne silhuett av Dubai mens du er ombord på en tradisjonell Dhow, som i mange århundre ble brukt som tradisjonelt transportmiddel. En overdådig buffet og ubegrenset med mineralvann er inkludert.  

Fun in the Sun Cruise  

Pris: ca kr 365 per person 
Avreise: Hver fredagformiddag
Varighet: 4 timer 
Måltider: Enkel lunsj

En perfekt måte å tilbringe dagen på! Nyt et cruise ombord på en katamaranseilbåt. Du kan snorkle, eller bare slappe av og sole deg på dekk. En gratis alkoholfri velkomstdrink og en enkel lunsj med minerallvann er inkludert. 
 
Sundowner Cruise  
 
Pris: ca kr 195 per person 
Avreise: Hver ettermiddag
Varighet: 3 timer
Ingen måltider er inkludert

Nyt et sent ettermiddagscruise langs Dubai Creek mens du blir guidet inn i byens kulturelle og historiske severdigheter. En alkoholfri velkomstdrink og snacks blir servert ombord.

Kontakt oss
Tilbake til Dubai hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive