DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Hvem flyr til Maldivene?

Det finnes flere selskap som flyr til Maldivene. Her gir vi en kort oversikt over hvilke flyselskap du kan velge mellom, samt reisetiden fra du går på flyet i Norge til du går av flyet på Maldivene:
Her gir vi en kort oversikt over hvilke flyselskap du kan velge mellom, samt reisetiden fra du går på flyet i Norge til du går av flyet på Maldivene:
 

Qatar Airways

Qatar Airways har stort sett flyvninger hver dag.

Qatar Airways flyr Oslo - Doha - Male og har best forbindelse til Maldivene med utreise mandager, onsdager, fredager og søndager med retur mandager, onsdager og fredager. Reisetid ca 12 timer .
Det er mulig de andre ukedagene også, men da med lenger transit i Doha. Muliget for stopover i Doha på utreisen. 


Emirates

Emirates flyr hver dag til Maldivene
I september 2014 åpnet Emirates opp ruten til til Oslo. Du flyr nå Oslo - Dubai - Male og reisetiden er ca 14 timer inkludert mellomlanding i Dubai. Selskapet er blant verdens beste og tilbyr økonomiklasse, businessklasse og førsteklasse. Emirates har gratis sjåførservice til alle business- og førsteklassepassasjerer innen en radius på 60 km rundt Oslo Lufthavn. 

Mulig med tilslutningsbilletter fra de fleste flyplasser i Norge

Turkish Airlines - Europas mest voksende flyselskap
Turkish Airlines er medlem av Star Alliance og flyr Oslo - Istanbul - Male. Det går fly så og si hver dag og reisetiden til Maldivene er ca 14 timer. Mulighet for stopover i Istanbul på ut- eller hjemreisen. 
Har økonomi- og businessklasse på flyene til Male. 
 

Sri Lankan Airlines

Sri Lankan Airlines flyr hver dag med 2 mellomlandinger.
Hos Sri Lankan Airlines flyr du Oslo - London / Frankfurt / Paris / Roma - Colombo - Male. Mulighet for stopp på Sri Lanka. 

British Airways

British Airways flyr tre ganger i uken direkte fra London Gatwick til Maldivene.
Utreise på tirsdag, fredag og søndag med retur på onsdag, lørdag og mandag. Dessverre så kommer returflyet fra Maldivene så sent inn til London, at du må overnatte en natt på hotell før du kan fly videre til Oslo.  

Malaysia Airlines og Singapore Airlines

Det er også mulig å fly Malaysia Airlines (via Kuala Lumpur) og Singapore Airlines (via Singapore) til Maldivene.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive