DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Hvem flyr til Mauritius?

Det finnes flere selskap som flyr til Mauritius.
Her gir vi en kort oversikt over hvilke flyselskap man kan velge mellom til Mauritius samt reisetiden fra man går på flyet i Oslo til man går av flyet på Mauritius: 

 
 

Air Mauritus

Air Mauritius flyr daglig.
Utreise fra Oslo med SAS eller Air France via Paris / London / Frankfurt og videre med Air Mauritius til Mauritius. Reisetiden er 15 -18 timer. Det er også mulig med tilslutningsfly fra Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansand.
 

Emirates

Emirates flyr stort sett hver dag.
I september 2014 åpnet Emirates opp ruten til til Oslo. Du flyr nå Oslo - Dubai - Mauritius. Selskapet er blant verdens beste og tilbyr økonomiklasse, businessklasse og førsteklasse. Emirates har gratis sjåførservice til alle business- og førsteklassepassasjerer innen en radius på 60 km rundt Oslo Lufthavn. 

Mulig med tilslutningsbilletter fra de fleste flyplasser i Norge

Air France / KLM

Air France / KLM flyr også daglig.
Utreise fra Oslo via Paris til Mauritius. Air France tilbyr også i samarbeid med KLM utreise fra Bergen / Stavanger / Kristiansand / Trondheim via Amsterdam og Paris til Mauritius. Med KLM kan du også fly Oslo / Bergen / Stavanger / Kristiansand / Trondheim - Amsterdam - Nairobi - Mauritius. Dette er en fin rute om du ønsker å kombinere safari med baderferie på Mauritius.

Condor

Turkish Airlines flyr 5 dager i uka. 
Turkish Airlines flyr Oslo - Istanbul - Mauritius mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndag og reisetiden er ca 16 timer.

Det er mulig med tilslutning fra de fleste byer i Norge.

Om ønskelig kan man ta en stoppover i Istanbul enten på vei til eller fra Mauritius. 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive