DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Hvem flyr til Midt-Østen

Våre reisemål i Midt-Østen er Dubai, Qatar og Oman.

Dubai og Qatar kan du enkelt kombinere med Maldivene, Seychellene og Mauritius

Lufthansa

Dubai og Muscat
Lufthansa flyr fra flere ganger i uken fra Oslo og Stavanger via Frankfurt til Dubai og Muscat.
Reisetiden til Dubai er ca 9,5 - 12 timer og fra Oslo til Muscat mellom 12,5 og 13,5 timer.

KLM

Dubai og Muscat
KLM flyr fra Oslo / Sandefjord / Bergen / Stavanger / Kristiansand / Trondheim via Amsterdam til Dubai og Oman. Total reisetid inkludert mellomlanding til Dubai er mellom 10 - 14 timer og fra Oslo til Muscat er mellom 12 - 16 timer.
 

Qatar Airways

Doha, Dubai og Muscat
Qatar Airways flyr daglig til Doha, Dubai og Muscat.  
Qatar Airways flyr daglig til Doha, Dubai og Muscat. Du flyr da direkte fra Oslo til Doha og eventuelt videre til Dubai eller Muscat.
Reisetiden til fra Oslo - Doha er ca 6 timer og 15 minutter, fra Oslo - Dubai ca 10 timer inkl mellomlanding i Doha og fra Oslo - Muscat ca 10 timer inkl mellomlanding i Doha.
Mulighet for tilslutingsbilletter fra de største byene i Norge.

Emirates

Dubai
Emirates flyr til Dubai, Muscat og Doha.
I september 2014 åpnet Emirates opp ruten til til Oslo. Du flyr nå direkte Oslo - Dubai og reisetiden er ca 7 timer, og til Muscat / Doha ca 11 timer inkl mellomlanding i Dubai.
Selskapet er blant verdens beste og tilbyr økonomiklasse, businessklasse og førsteklasse. Emirates har gratis sjåførservice til alle business- og førsteklassepassasjerer innen en radius på 60 km rundt Oslo Lufthavn. 

Mulig med tilslutningsbilletter fra de fleste flyplasser i Norge.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive