DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Maldivene

Sommertilbud Vilamendhoo
Maldivene, 8 dager
Fra 
22.300,-

Maldivene

Sommertilbud Hurawalhi
Maldivene, 8 dager
Fra 
28.600,-

Maldivene

Bestill-tidlig-rabatt Hurawalhi
Maldivene, 8 dager
Fra 
51.000,-

Indonesia - Bali & Lombok 

Indonesia består av hele 17 508 øyer og ligger mellom Australia og det asiatiske fastlandet og er verdens fjerde mest folkerike land i verden, og det tredje største demokratiet.
Indonesia er nok mest kjent på grunn av Bali, men landet kan tilby så mye mer en bare Bali.
Her kan vi finne noen av de mest imponerende buddistmonumentene i verden i Borobudur, utallige aktive vulkaner og ikke minst nydelige strender.


Bali er en av Østens perler med sin frodige natur, spektakulære risterrasser og vulkanske fjell og selvfølgelig sine strender. Bali sine mest kjente steder er Ubud, Sanur, Kuta, Seminyak og Nusa Dua.
Ubud er Bali sitt kulturelle sentrum og det er her vi finner de spektakulære risterrassene samt treskjæringskunst i verdensklasse. Vi anbefaler våre gjester til å bo på legendariske Hanging Gardens med sine flotte evighetsbasseng som svever over den frodige naturen.
 
Sanur har en veldig rolig og avslappet atmosfære og det er her de fleste mellomklassehotellene ligger. Her er havet relativt rolig og passer således flott for barnefamilier.
Nusa Dua har den beste stranden på Bali og det er her de fleste luksushotellene ligger. Nusa Dua er ideelt for den kresne som ønsker seg en resort ferie i fred og ro i nydelige omgivelser.

Seminyak har med sin beliggenhet på vestsiden av øya og sin flotte strand den beste beliggenheten for de som elsker solnedgangen i havet. Stranden er også kjent for sine store bølger og dermed et flott valg for de som ønsker å prøve å surfe. Her ligger også Manta Reiser sitt favoritt hotell Oberoi, som er et nydelig 5* luksus hotell.

Lombok ligger rett øst for Bali og er mye mindre utviklet enn sin kjente bror.  Lombok er velsignet med fantastiske hvite strender, frodig jungel, flotte vandrestier gjennom tobakk og risåkere og ikke minst så har Lombok Indonesias nest høyeste vulkan Gunung Rinjani. Langs en av Lomboks peneste bukter ligger det flotte luksus hotellet Oberoi Lombok . Her kan du nyte late dager på en fantastisk strand fri fra dagens mas og kjas.  

Vi har ikke lagt ut priser på reiser til Indonesia. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss så hjelper vi deg å skreddersy en reise som passer deg og dine ønsker. 

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, pris- og valutaendringer. Endelig pris vil bli oppgitt ved bestilling.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive