DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Kenya og Tanzania 

Vi kan tilby safari i både Kenya og Tanzania. De fleste av våre turer går til de kjente nasjonalparkene i begge landene. Prismessig er det er noe dyrere å reise på safari i Tanzania, noe om skyldes at Tanzania er et mer kostbart land enn Kenya i tillegg til at du i Tanzania reiser over et større område, slik at transportkostnadene blir høyere.

Kenya
Det er mulig å ankomme Kenya på to ulike tidspunkt. Enten tar du et morgenfly med avreise fra Norge ca kl 06.30 og ankommer Nairobi kl 20.30 samme kveld, eller så reiser du med et fly i 17-tiden fra Norge og ankommer Nairobi ca kl 07.00 neste morgen. Vi anbefaler å ankomme kvelden før safaristart for da får du en god natts søvn. Safari kan nok være mer slitsomt enn mange forestiller seg. Det er relativ lange strekninger å kjøre for å komme inn i de ulike nasjonalparkene og infrastrukturen er varierende.   

Safari i Kenya
 

Tanzania
Når du skal på safari i Tanzania så er det mest vanlig å fly til Kilimanjaro Airport. Stort sett lander flyene sent på kvelden og du må derfor ta en natt i Arusha før starten på safarien.

Arusha er et lite sted som fungerer som inngangsporten til de kjente nasjonalparkene i Tanzania. Stedet ligger cirka 45 minutter unna flyplassen og har fantastisk utsikt over det mektige fjellet Kilimanjaro (5.895 meter over havet). Derfor er også Arusha utgangspunktet for de som ønsker å være med på trekking opp Kilimanjaro, også kalt ”the shining mountain”. Du må beregne 7 dager på denne trekking turen.

Mest vanlig er likevel å reise på safari til de ulike nasjonalparkene. Det finnes flere ulike varianter av safari og mye avgjøres av hvor mye tid du har og hvilket budsjett du har lagt opp til. Manta Reisers to klassiske safarier som er veldig populære og dekker de mest essensielle områdene av Tanzania. Velger du en av disse vil du garantert reise hjem, eller til Zanzibar, med et stort smil om munnen.

Safari i Tanzania kan ofte være en del dyrere enn safari i Kenya. Delvis på grunn av at du reiser over større områder og noen ganger må ta fly tilbake til Arusha fra Serengeti. Men Tanzania er også generelt noe dyrere enn Kenya så du må beregne noen flere kroner når man besøker dette flotte landet.

Safari i Tanzania

Kontakt oss

Slik flyr du til Kenya og Tanzania

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive