DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Bandos Island Resort 

Kategori * * * +
Kulinarisk * * *
Barnevennlig * * * * +
Kveldsunderholdning * * * +
Velvære * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * *
Snorkeling * *
Adresse:
North Male Atoll
Bandos Island Resort ligger kun en kort båttur fra hovedstaden Male i Nord Male atoll. Dette hotellet var et av de første som ble bygget på Maldivene, men har gjennomgått en total renovering de siste årene. Bandos egner seg spesielt godt for barnefamiler, ettersom hotellet kan tilby familievennlige boenheter og barneklubb med lekeplass.

Transport
Speedbåt cirka 20 min fra flyplassen

Bandos tilbyr
'The Gallery Restaurant' er øyas hovedrestaurant og serverer buffet til alle måltider. 'Sea Breeze Cafe ' ligger i friluft og har åpent 24 timer i døgnet. 'The Harbour' er øyas lille gourmetrestaurant med en variert à la carte meny. I tillegg er det flere barer på øya.

Av fasiliteter har øya to svømmebasseng, dykkesenter, barneklubb og spa. Ellers er det mulighet for ulike former for aktviteter som surfing, vannski, seiling, katamaran, kayak, fiske, volleyball, bordtennis, billiard, dart, fotball og gym. 

Bandos er øya hvor alt er mulig å få til!

Rom
Totalt tilbyr Bandos 225 rom, og alle rom er utstyrt med air condition, hårføner, telefon, minibar, safe, vannkoker, sittegruppe, TV og terrasse. 

Standardrommene (38 kvm) er enkelt innredet og ligger litt tilbaketrukket fra stranden. Perfekt for de som ønsker rimelig og ok standard på overnattingen. 

Deluxerommene (54 kvm) er perfekt for barnefamilier på 2 voksne og 3 barn eller mer. Flere av rommene er såkalte interconnecting rom med dør i mellom. Ligger noe tilbaketrukket på den nordlige delen av øya. 

Jacuzzi Beach Villas (58 kvm) er relativt nye og perfekt for par. Soverommet ligger i andre etasje, mens første etasjen består av en liten stue og maldivisk bad.

I tillegg er det to vannvillaer (116 kvm) på Bandos, som er bygget på påler ute i lagunen.

Kontakt oss

 Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive