DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Conrad Rangali 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * * +
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * * *
Adresse:
Ari Atoll


Conrad Rangali ligger i Ari Atoll og består av to øyer; Rangali og Rangalifinoluh. Begge disse øyene har nydelige, kritthvite sandstrender og er bundet sammen av en bro. På Conrad Rangali har man på en vellykket måte klart kunsten å kombinere maldivisk sjarm med den meget høye standarden og utmerkede servicen hotellkjeden Conrad er kjent for. 

Transport
Sjøfly cirka 30 minutter fra flyplassen

Conrad tilbyr
Conrad Rangali byr på mye god mat og drikke. Atoll Market Place Restaurant er hovedrestauranten på hotellet, og har et utsøkt internasjonalt kjøkken. Sunset Bar & Grill er en à la carte restaurant bygget på påler ute i lagunen. The Wine Cellar Restaurant har plass til 12 gjester og kan tilby håndplukkende viner og middagsretter. Her arrangeres det også vinkurs. Koko Grill er en japansk grillrestaurant som ligger på stranden. Ithaa Undersea Restaurant er verdens første aquarium-style undervannsrestaurant. Beliggenheten er på 4 meters dybde, og med et koralrev rett ved siden av, kan du oppleve livet i marinaen mens du nyter noen retter fra den ekslusive sjømatmenyen. Restauranten har plass til 14 gjester for lunsj eller middag. 
Mandhoo Spa Restaurant er en inspirerende og avslappende sparestaurant, som er bygget på påler 100 meter ute i vannet. Denne restauranten  tilbyr organiske retter og ferskpresset juice. Restauranten er åpen for alle måltider i løpet av dagen, og er inkludert i flere av hotellets spesiallagde spapakker.
Det finnes også flere barer på begge øyene ved stranden, ved bassenget og i resepsjonen.

Hotellet har svømmebasseng, souvenirbutikk, gullsmed, boutique, barneklubb med iskremspa for de minste gjestene, dykkesenter, vannsportsenter, to spa med blant annet ayurvedabehandling. Det blir arrangert turer og utflukter som for eksempel øyhopping og romantisk cruise i solnedgangen. 

Av sportsaktivietter kan Conrad Rangali by på surfing, katamaranseiling, vannski, wakeboard, kanoer, tråbåt, fisking, gym, tennis, volleyball, billjard, dart, badminton og bordtennis.

Rom
35 romslige Beach Villaer på 150 kvm. Villaene er innredet med luksuriøst interiør blandet med naturlig maldivisk sjarm. Privat terrasse, utendørs bad og beliggende tett ned mot sjøen. Internett tilgang, minibar, safe og kaffemaskin er blant fasilitetene. Det er mulig med interconnecting doors mellom noen av rommene.

42 Deluxe Beach Villaer på 300 kvm. Villaene er svært luksuriøse og veldig lyse med vinduer fra gulv til tak på alle fire sider som kan åpnes fullt opp. Deluxe beach villaene har et flott utendørs bad med en nydelig fontene, badekar og separat dusj, terrasse og en stor, privat hage med plounge pool.

Hotellet har i tillegg 2 luksuriøse junior suiter på 368 kvm som har samme fasiliteter som deluxe beach villaene men i tillegg et eget oppholdsrom, og 2 beach suiter på 668 kvm som 2 soverom i tillegg til oppholdsrom. 

Alle beach villaene ligger rett ved stranden, men fordi det er en del vegetasjon mellom villaene er det ikke sjøutsikt fra villaene. Dette for å gi sine gjester optimalt privatliv. 

Conrad Rangali har flere ulike typer vannvillaer.

Romkategorien vannvilla (86 kvm) ble pusset opp i november 2011 og står på påler ute i lagunen. Disse ligger på både soloppgang- og solnedgangssiden av øya. Villaene  har terrasse med et lite plounge pool og en stige fra terrassen som fører direkte ut i vannet. Villaene er luksuriøse innvendig med blant annet et glassgulv under skrivebordet som også er av glass.

Superior vannvillaene (76 kvm) ligger på solnedgangssiden og har terrasse med solsenger, boblebad og en trapp som fører rett ut i vannet.

Deluxe vannvillaene (115 kvm) ligger også på solnedgangssiden men er romsligere enn superior vannvillaene og har egen butlerservice. Innvendig er denne kategorien luksuriøst innredet med LCD TV med cd-spiller og Ipod docking stasjon med høyttalere både inne og ut på terrassen.  På badet står det et badekar rett foran vinduet med panoramautsikt rett ut mot det indiske hav. Terrassen har solsenger, boblebad og en trapp rett ned i vannet.

21 retreat vannvillaer (150 kvm) har eget sparom. Disse vannvillaene ligger på hovedøya Rangalifinolu i nærheten av Retreat Spa og sparestauranten Mandhoo. 
Noen av villaene har 2 soverom i stedet for eget sparom. Disse egner seg perfekt for barnefamilier med litt større barn. Det er ikke rekkverk på terrassen så vi anbefaler ikke små barn i denne romkategorien.

Hotellet har også 2 premier vannvillaer som man også kan få med interconnecting door mellom, 1 premier water suite og 2 sunset vannvillaer.

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive