DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Constance Halaveli 

Kategori * * * * * +
Kulinarisk * * * * * +
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * +
Dykking * * * * *
Snorkeling * * +
Adresse:
Nord Ari Atoll
Constance Halaveli har med sine vakre 500 x 200 meter en fortryllende og avslappende atmosfære. Dette er et luksuriøst hotell som tilbyr privatsfære, kulinariske opplevelser og er et eldorado for dykkere.  

Transport
Constance Halaveli ligger ca 20 minutter med sjøfly fra flyplassen.
Hotellet har egen lounge på sjøflyhavna.

Hotellet tilbyr
Hovedrestauranten Jahaz serverer buffet, strandrestauranten Meeru serverer fisk og sjømat og restauranten Jing serverer europeiske og asiatiske spesialiteter. Hotellet har basseng, vannsportsenter med kajakker, tråbåter, vindsurfeutstyr, katamaraner og utlån av snorkleutstyr. Hotellet har også Padi dykkesenter, gym, tennisbane, Le Spa Constance med et bredt og variert utvalg av behandlinger, barneklubb og barnevaktservice. Det arrangere daglig turer og utflukter fra hotellet.

Rom
Constance Halaveli har 86 villaer, hvorav 57 vannvillaer med pool, 8 beach villaer med pool, 8 beach villaer på 2 etg, 12 familie beach villaer og 1 prestidential beach villa.

Alle villaene er romslig og er moderne innredet med en høy standard. Villaene har klimaanlegg, hårføner, Mac Mini som kan kobles til iPod eller TV, gratis WiFi, telefon, safe, minibarn, temperert vinskap og te- og kaffemaskin. 

Vannvillaene med pool er på 65 kvm, har innendørs baderom og står på påler ute i vannet. 

Beach villaene med pool er på 61 kvm, har nydelige maldiviske åpne baderom  og ligger rett ved stranden. 

Beach villaene på 2 etg med pool er på 102 kvm og har i tillegg et oppholdsrom med en dagseng. 

Familie beach villaene med pool er identiske med beach villaene med pool men har i tillegg et ekstra soverom med køyeseng. 

Presidential Beach Villaen er på 700 kvm og kan huse opptil 8 personer. 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive