DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Constance Moofushi 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * * +
Barnevennlig * * * +
Kveldsunderholdning * * * *
Velvære * * * * *
Sport * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * +


Constance Moofushi er en vakker hotelløy på 280  x 160 meter som ligger i den vestlige delen av Ari Atoll. Dette hotellet er bygget i en elegant Robinson Crusoe Chic stil og tilbyr en kulinarisk all-inclusive crystallpakke med utsøkt mat og drikke og personlig hotellservice. 
I området rundt Constance Moofushi er det flere gode dykke- og snorklesteder. 


Transport
Constance Moofushi ligger ca 25 min med sjøfly fra flyplassen.
Hotellet har egen lounge på sjøflyhavna med gratis WiFi

Hotellet tilbyr
Det er kun mulig med all-inclusive crystall på dette hotellet. Hovedrestauranten Manta serverer buffet til alle måltider mens strandrestauranten Alize serverer grillspesialiteter og enklere snacks i en herlig avslappet atmosfære. 

Hotellet har basseng med egen barnedel, vannsportsenter med gratis bruk av  vindsurfeutstyr, tråbåter, kajakker og utlån av snorkleutstyr. Gratis bruk av gym, aerobic og yoga. Padi Dykkesenter, Le Spa de Constance med et bra utvalg av ulike behandlinger, suvenirbutikk, lege og muligheter for barnepass. Hotellet arrangerer også turer og utflukter.

Constance Moofushi har et husrev for snokling kun få meter fra øya med et bra undervannsliv.

Rom
110 villaer, hvorav 24 beach villaer, 56 vannvillaer og 30 senior vannvillaer. 
Alle villaene har klimaanlegg, hårføner, Apple Mac Mini som kan kobles opp mot TV og iPod, Dc/DVD spiller, minibar og te- og kaffe maskin. 

Beach Villaene er 57 kvm, har nydelige åpne maldiviske baderom og ligger ved stranden. 

Vannvillaene er på 66 kvm, har innendørs baderom og står på påler ute i lagunen.

Senior vannvillaene er med sine 94 kvm mer romslig, har større terrasse og utendørs baderom. 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive