DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Oblu by Atmosphere Helengeli 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * +
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * -
Sport * * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * * *
Adresse:
North Male Atoll


Hotellet Oblu by Atmosphere Helengeli åpnet etter en omfattende renovering i november 2015 og her opplever du virkelig den flotte skjønnheten som Maldivene kan tilby. Øya er 800 meter lang og 135 meter bred og har frodig tropisk vegetasjon, hvite og uberørte sandstrender og krystallklart vann. Helengeli er en all inclusive øy.

I havet rundt øya finner man noe av det beste maritime miljøet på Maldivene. Helengeli er kjent som en av dykkerens favoritter, og et fantastisk hus-rev utenfor øya gjør det til et eldorado for snorkeling. Dykkesenteret er av 5-stjerners standard og kan by på mer enn 30 dykkeområder i kort avstand til øya.
 

Transport
Speedbåt ca 50 minutter fra flyplassen

Helengeli tilbyr
Hovedrestaurant med et utsøkt kjøkken, 1 ala carte grillrestaurant og bar. 

Ellena Spa by Atmosphere kan friste med ulike behandlingsformer og har behandlingrom både utendørs og innendørs. 

Hotellet har vannsportsenter med gratis bruk av stand up paddle, kajakk og tråbåter. Vannsportsenteret tilbyr også wakeboard og kneeboard mot betaling.

Hotellet har også treningssenter, volleyball, bordtennis og dart.
Gratis WiFi, suvenirbutikk, lege og et flott bassengområde. 


Rom:
Hotellet har nå 115 rom som er moderne og pent innredet. Alle rommene har air condition, minibar, telefon, safe, TV, hårføner, te- og kaffemaskin og terrasse. Beach Villaene, deluxe beach villaene og lagoon villaene ligger i små villaer med 2 enheter i hver villa. Alle romkategoriene har de typiske åpne, maldiviske baderommene. 

Romaktegorien beach villa er 48 kvm store og ligger på østsiden av øya. 

Deluxe beach villaene er 52 kvm store og ligger på vestsiden av øya. 

Lagoon villaene med plounge pool er 77 kvm store og ligger  med fronten i vannkanten og bakdelen inne på land. De har et lite basseng på 5 kvm på terrassen. Disse ligger også på vestsiden av øya. 

I tillegg har hotellet 2 beach suiter på 191 kvm som har 2 soverom, 2 bad og et basseng på 20 kvm på terassen.  Beach Suitene ligger på vestsiden av øya. 

Live Stream fra hotellets korallrev: 

Om bildet er svart, er det på grunn av at det er kveld/natt på Maldivene.

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive