DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

The Sun Siyam Iru Fushi  

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * *
Sport * * * * +
Dykking * * * *
Snorkeling * * *
Adresse:
Noonu Atoll
Selve øya Iru Fushi er 830x 330 meter og ligger i den lite utforskete Noonu atoll. Kritthvite sandstrender, krystallklart vann med en fantastisk undervannsverden og en svært høy servicegrad har gjort dette til et poplært hotell hos Manta Reiser sine kunder.

Transport
Sjøfly cirka 45 minutter fra flyplassen.

Iru Fushi tilbyr
Øya har 8 restauranter. Iru Restaurant er hovedrestauranten og har åpen buffe. À la carte restauranten The Trio blander europeisk med arabisk og asiatisk retter. Islander's Grill byr på ulik grillmat, mens Flavours er signaturrestauranten og bygget på påler ute i vannet. De 3 barene Water's Edge, Reflections og Fluid serverer enkle retter. Iru Fushi har også et veldig godt utvalg av viner og egen vinkjeller.

Spaavdelingen på øya er imponerende med 20 individuelle spapaviljonger. Her kan du velge mellom for eksempel massasje, yoga og meditasjon, mye bygget på tradisjonelle ayurvedaprinsipper. 

Barneklubben er veldig populær blant den yngre garde med stort utvalg av leker og aktiviteter. 
Det finnes egen lege på øya.

Andre aktiviteter og fasiliteter: Padi dykkesenter, Big game fishing boat, treningsrom, tennisbaner, badminton, volleyball, bordtennis, darts, biljard, internett kafe, DVD utleie, bibliotek, boutique og stort, flott svømmebasseng

Rom
Det er 221 rom fordelt på som ulike beach villaer og vannvillaer. Hotellets pool beach villaer har et eget oppholdsrom som kan stenges av, og er derfor perfekt for barnefamilier. Samtlige av disse romkategoriene er smakfullt innredet og har terrasse, air condition, hårføner, telefon, minibar, safe, vannkoker, nespresseo kaffemaskin, TV og internettilgang. 

Beach Villaene ligger noe tilbaketrukket og byr på mye privatliv. Beach villaene har et maldivisk bad med boblebad og soldekk i hagen. Deluxe beach villaene ligger nærmere stranden.
Det finnes også beach villaer med eget basseng.

Vannvillaene er bygget på påler ute i lagunen. De har et flott soldekk med direkte tilgang til sjøen. 

Horizon-vannvillaene byr på mer luksus og privatliv, og har i tillegg til boblebad også på soldekket.  

Irufushi har også Infinity vannvillaer, som er svært luksuriøse. 

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive