DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Kanuhura Maldives 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * * * *
Adresse:
Lavhiyani Atoll


Kanuhura Maldives ligger i Lavhiyani Atoll. Selve øya er 1400 meter lang og 350 meter bred, og er bygget i total harmoni med sine tropiske og naturlige omgivelser. 

Hotellet er medlem av 'Leading Small Hotels of the World' og har vunnet en rekke priser for både sin service og lekre design.

Kanuhura har et fantastisk spa med et bredt utvalg av spabehandlinger som ayurveda og ulike massasjer. Kokaa Spa har eget yoga paviljong og tilbyr yoga og pilatestimer hver morgen og kveld. 

Dette hotellet har vært et svært populært hotell i flere år blant Manta Reisers gjester av par og bryllupsreisende, men også av familier som er ute etter høy standard. Hotellet har villaer med 2 og 3 soverom, og barneklubb for de minste mellom 2 - 11 år. Ekstra aktiviteter for barn og tenåringer arrangeres i jule- og påskeferien. Hotellet tillater også barn i vannvillakategoriene. 

Hotellet gjenåpnet nyrenovert i november 2016. 

Transport
Sjøfly cirka 45 minutter fra flyplassen

Kanuhura tilbyr
Kanuhura kan by på mange spennende matopplevelser, så dette er et av hotellene vi anbefaler kun å inkludere frokost i bestillingen. Hotellet har et 5-stjerners spa, svømmebasseng, barneklubb, 2 tennisbaner, mini-fotballbane, sykkelutlån, vannsportsenter med både motorisert og ikke-motorisert vannsport og PADI dykkesenter. 

Til Kanuhura hører også den bittelille øya Jehunuhura, hvor du som gjest kan bestille privat middag og/eller overnatting hvis du ønsker.

Hotellet har egen lege på stedet. 

Rom
Kanuhura har 80 rom fordelt på 11 ulike romkategorier. Alle rommene holder høy standard og er pent og moderne innredet og har air condition, TV, telefon, vannkoker og nespressomaskin, minibar, safe og hårføner. 

Beach bungalowene ligger på soloppgang og solnedgangsiden av øya og er 75 kvm. Beach villaene er på 90 kvm og ligger kun på soloppgangssiden av øya. 

Hotellets vannvillaer ligger på soloppgangsiden og er 140 kvm. De har åpent baderom og terrasse med over-water hengekøye. 
Kanuhura har også 2 Water Pool Villas på 165 kvm som ligger helt ytterst langs brygga og har i tillegg et plounge pool på terrassen. 

Hotellets Retreat Beach Pool Villaer er 290 kvm og ligger på soloppgangsssiden, har privat basseng og gazebo. 

For familier eller vennepar som reiser sammen har Kanuhura flere villaer med 2 og 3 soverom i tillegg til lounge med sittegruppe. I de største villaene kan det bo opptil 8 personer.


Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive