DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Komandoo Island Resort & Spa 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * * +
Kveldsunderholdning * *
Velvære * * * +
Sport * * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * * *
Adresse:
Lhaviyani Atoll


Med sine 200 x 500 meter i Lhaviyani-atollet ligger Komandoo som en perfekt liten drømmeøy, med majestetiske flotte palmer og melishvit sandstrand. Hotellet er meget populær blant bryllupsreisende, og er viden kjent for sin fantastiske mat og service. Området rundt øya er svært bra for dykking og snorkeling, og øyas dykkesenter assisterer amatører såvel som profesjonelle dykkere. Øya har 18-års grense.

Transport
Sjøfly cirka 40 minutter fra flyplassen. En fantastisk opplevelse!
Cirka 20 min med speedbåt fra Kuredu. 

Komandoo tilbyr
To restauranter, hvorav den ene ligger på land og er bygget i typisk maldivsk stil. Den andre åpnet i 2008 og er en eksotisk á la carte restaurant som er bygget på påler ute i vannet. I tillegg har øya en flott bar og kan tilby en romantisk middag under stjernene for nygifte. Dykkesenteret og Spa er populært blant gjestene på Komandoo. Det finnes også et lite treningsrom samt badminton, surfing, katamaran, kano, fisking, volleyball, bordtennis og dart. Øyhopping, Big-Game fishing og besøk på lokal øy er blant utfluktene du kan delta på.

Mange gjester velger å kombinere Komandoo med søsterøya Kuredu. Da får du oppleve forskjellene ved å bo på både en liten og en stor øy.

Rom
Komandoo har 65 villaer, fordelt på romkategorieene Beach Villa, Jacuzzi Beach Villa og Jacuzi Watervilla. Alle rom har air condition, vifte, dusj, wc, minibar, safe, telefon, solsenger og strandhåndkler.

Beach Villaene (62 kvm) er bygget i tre og er formet som et skjell med en flott utstikt ut mot havet. Rommene er romslige og har maldiviske bad under åpen himmel. 

De litt større Jacuzzi Beach Villaene (76 kvm) er relativt like de vanlige Beach Villaene, men har i tillegg et utendørs boblebad. 

De 15 Jacuzzi Water Villaene (77 kvm) står på påler ute i vannet. Disse er lekkert innredet og har panoramisk utsikt utover det Indiske Hav. I tillegg har de flatskjerm-TV med hjemmekinoanlegg. 

Komandoo har gratis WIFI.

Se film fra Komandoo

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive