DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Kuredu Island Resort & Spa 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * +
Barnevennlig * * * * +
Kveldsunderholdning * * * * *
Velvære * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * +
Adresse:
Lhaviyani Atoll


Kuredu er en av de større hotelløyene på Maldivene med sine 325 x 1.800 meter, men har trass i sin store størrelse behold sin nydelige sjarm og maldiviske stil.  Kuredu har flere restauranter, mange fasiliteter og har spesielt opparbeidet seg et solid rykte for sitt gode PADI dykkesenter. Hotellet egner seg derfor godt for deg som liker å dykke men også godt for familier par og venner.

Transport:
Ca 40 minutters transport med sjøfly. 

Kuredu tilbyr:
Kuredu har et bredt utvalg restauranter, deriblant flere hovedrestauranter som serverer buffet til alle måltider. Som gjest på Kuredu spiser du i den hovedrestauranten som ligger nærmest den villaen du selv bor i. Restauranten "Bonthi"  er for gjestene som bor i Garden og Beach Bungalows, "Koamas" for gjestene i Beach Villa og Jacuzzi Beach Villa med beliggenhet på sørsiden av øya, "O-Restaurant " for gjestene i O-resort på østsiden av øya og "Sangu" for gjestene som bor i Water Villa.  O-resort aksepterer ikke gjester under 12 år og Sangu aksepterer ikke barn under 18 år. 
I tillegg finnes det fire à la carte restauranter på øya med blant annet italienske, asiatiske og grillspesialiteter 
Kuredu har også åtte barer fordelt rundt på hele øya, og det er daglig kveldsunderholdng i hovedbaren, som live musikk, disco og divers night. 

Dykkesenteret på Kuredu er blant de beste på Maldivene og har eget trykkammer. De har også en egen butikk som selger dykkeutstyr.
Vannsportsenteret på øya tilbyr utleie av kajak og katamaranseilbåter, vindsurfing, kiting, vannski og parasailing. Hotellet har også et eget golfsenter med 9-hulls putting green og 6-hulls pitch.
Kuredu har to spa med et variert tilbud med både østlig og vestlig spabehandling.

Det er tre store svømmebasseng på Kuredu, et av de er perfekt for barn og familier. For de fleste familier er det er en trygghet at det også finnes en egen doktor på øya med 24 timers vakt. Ellers har dette hotellet et variert tilbud av turer og utflukter som Big-Game fishing og øyhopping. 
På Kuredu finner du også souvenirbutikk, Internet-Café, gullsmed, fotobutikk, TV-rom med bibliotek.

Dette hotellet er en typisk all-inclusive øy hvor de fleste gjestene har betalt for all mat og drikke før ankomst. Om du ønsker all-inclsuive, så vær klar over at vanlig all-inclusive har sine begrensinger på drikkevarene. Skulle man ønske all drikke inkludert må man gå for all-inclusive GOLD. Spør oss gjerne om dette! All bruk av vindsurfing og kanoer (1 time pr dag) samt et sunset cruise er inkludert i våre priser.

Rom
Kuredu tilbyr 7 ulike typer av rom kategorier. Alle har air condition, vifte, minibar, safe, solstoler, cd-spiller og te- og kaffefasiliteter. De litt enklere Beach Bungalowene (54 kvm) ligger noe tilbaketrukket fra stranden og har delvis sjøutsikt. Garden Bungalowene er helt like som Beach Bungalowene, men har begrenset sjøutsikt da de ligger bak Beach Villaene. Beach Villaene  (57 kvm) er mer moderne og ligger flott til på den sørlige siden av øya. På denne siden er stranden større, og vegetasjonen er ikke like tett ned mot vannet.

Jacuzzi Beach Villaene (78 kvm) er forsåvidt like Beach Villas, men har i tillegg jacuzzi under åpen himmel. Sangu Water Villaene (70 kvm) står på stolper ute i vannet og er en del av Sangu Resort, som har en egen resepsjon og en bedre restaurant.

Kuredu har et område på nordøstsiden av øya som heter O Resort. Her er det en egen resepsjon, svømmebasseng, bar og restaurant. O Beach Villa er nyere, og er noe mer moderne og trendy innredet enn de vanlige beach villaene. 

Midt på øya finner man romkategorien Private Pool Villa og Private
Pool Villa Family Suite . Villaene byr på mye privatliv med egen hage og basseng samt egen liggeplass på stranda. 

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive