DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Lily Rest Gjestehus 

Adresse:
Maafushi
Gjestehuset Lily Rest har 8 gjesterom og ligger på den lokale øya Maafushi, ca 35 minutter med speedbåt fra flyplassen.

På en lokal øy vil du kunne få oppleve hvordan hverdagslivet på Maldivene utarter seg. Maldiverne er vennlige og åpne, og du vil føle deg velkommen fra første stund.

Å bo på et gjestehus er et prisgunstig alternativ og egner seg som ferie i seg selv eller i kombinasjon med et opphold på en resort. Det er også mulig å ta dagsturer til nærliggente resorter fra Maafushi. Det er flere restauranter på Maafushi og en god middag vil koste fra rundt usd 7 (ca nok 60,-) pr person.

Vi har en norsktalende kontaktperson på Maafushi som kan bistå med assistanse av alle slag. 

 
Maldivene er et muslimsk land og vi gjør oppmerksom på at det derfor ikke serveres alkohol på de lokale øyene - heller ikke inne på gjestehusene. Man kan kun sole seg i bikini på egne "bikinestrender". Vi oppfordrer til respekt av deres kultur. 

Transport
ca 35 minutter med speedbåt fra flyplassen

Gjestehuset tilbyr
Restaurant med mulighet for frokost på rommet eller romantisk middag for 2 på stranden, gratis WiFi, resepsjon som er åpen 24 timer, mulighet for veksling av valuta, og arrangering av turer og utflukter. 

På Maafushi finner man også dykkesenter og det er flere fantastiske dykkersteder i området ved Maafushi. 


Rom
Gjestehuset har 8 pent innredete gjesterom. Alle med air condition og safe. Gjestehuset har også familierom med plass til inntil 4 personer. 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive