DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Live aboard 

Princess Ushwa
Dykkerbåten Princess Ushwa er en komfortabel dykkerbåt som ble renovert i 2010. Båten har 8 engelsktalende ansatte ombord. Maks kapasitet er 28 passasjerer.
Pricess Ushwa er 32,56 meter lang og 10,06 meter bred. 
Navigeringssystemer er VHF, GPS og Magnetic compas. 
Båten går i 9-13 knop.
Det er 4 brannslukningsapparater og redningsvester ombord.

Dykkingen foretas hovedsaklig i Male Atoll, Vaavu Atoll og Ari Atoll. 
Minimum 14 påmeldte: kr 1.535,- pr person pr døgn.
Prisen inkluderer:
- 2-3 dykk pr dag med vekt, tank, luft kompressor og separat dykkebåt med en dive master
- fullpensjon (alle måltider, ikke drikke)
- 24 timers tilgang på kaffe og te
- transport t/r flyplassen
- nattfiske, snorklingh, Barbeque ved en ubebodd øy
- gratis mineralvann 24 timer
- velkomstdrink.
- Innsjekk: kl 12.00 og utsjekk kl 12.00
 

Fasiliteter
2 soldekk med solstoler, TV /dvd/video og Hi Fi system i salongen. Prisen er inkl fullpensjon, dvs frokost, lunsj og middag. Det serveres en miks av lokal og europeisk mat. Kaffe og te er tilgjengelig 24 timer.  I salongen serveres det ulike typer av fersk juice, brus, mineralvann, cocktails og vin. Båten har også en egen liten suvenirbutikk. 
Det er mulighet for nattfiske, big game fishing og snorkle utflukter til nærliggende hotelløyer.


Kabinene
Princess Ushwa har 10 kabiner. 4 twin og 4 doble på underste dekk, 2 doble høy standard på hoveddekket, 2 deluxe doble og 1 super deluxe øverste dekk. Alle har bad med wc og dusj, og varmt og kaldt vann.


Kontakt oss for mer informasjon!
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive