DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Lux* South Ari Atoll 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * +
Velvære * * * * +
Sport * * * +
Dykking * * * *
Snorkeling * * *
Adresse:
South Ari AtollI midten av en stor, krystallblå lagune i South Ari Atoll finner du denne drømmen av en hotelløy som er 1800 x 300 meter stor. Denne tropiske øya er omringet av palmer og sandstrand, og passer perfekt for deg som er ute etter en stille og rolig ferie i kombinasjon med et aktivitetstilbud.   

Hotellkjeden Lux har flere flotte hoteller på Mauritius, Seychellene,  Reunion, Madagaskar og Pemba. 

Transport
Sjøfly circa 25 minutter fra flyplassen. Det er også mulig å ta innenriksfly og båt. 

Hotellet tilbyr
2 hovedrestauranter som tilbyr internasjonal, asiatisk og regional buffet og temakvelder samt 6 a la carte- restauranter og en snacks restaurant. Det er 5 barer på øya, Cafe Lux, beach club, 2 basseng, barneklubb, tenåringsklubb, et flott spa, et bredt utfluktsprogram og utendørs kino.Hotellet  har også kveldsunderholdning med levende musikk og DJ. 

Lux* har PADI dykkesenter, vannsportsenter med gratyis bruk av kajakker og pedalbåter. Mot betaling har vannsportsenteret katamaranseilbåter, Kitesurfing, jetski, flyboarding, funtube og vannski. Du kan spille tennis, badminton og volleyball eller benytte hotellets treningssenter.
Det er egen lege på øya. 

Rom
Lux * South Ari Atoll har nyrenoverte 187 rom, og alle har terrasse, air condition, bad med badekar og separat dusj, hårføner, telefon, minibar, safe, vannkoker, TV med DVD-spiller. 


De 36 Beach Pavillions (65 kvm) ligger i "tomannsboliger" rett ved stranden. Rommene er smakfullt innredet med varme, stemningsfulle farger, og har en privat hage med utendørsdusj. 

Hotellets 45 Beach Villaer (95 kvm) er frittstående villaer og har en større terrasse.

Pool beach Villaene (116 kvm) har en egen privat hage med et 8 kvm stort basseng

Hotellets 38 vannvillaer (98 kvm) som står på påler ute i vannet på vestsiden av øya og romkategorien romantic pool water villa (110 kvm) ligger på øyas østside har et 12 kvm stort basseng på terassen. 

I tillegg har hotellet 6 Family Lagoon Pavilions med 2 soverom (130 kvm), 3 Temtation Pool Water Villa (220 kvm) og 1 Lux' Villa (360kvm)

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive