DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Baros 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * * +
Barnevennlig *
Kveldsunderholdning * *
Velvære * * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * * +
Snorkeling * * * * +
Adresse:
North Male Atoll
Baros Maldives er et lite 5-stjerners luksushotell og er omgitt av krystallblått vann med romslige villaer, og kritthvite strender i det indiske hav. Hotellet ligger i den sørlige delen av Nord Male Atoll. Øya er populær blant voksne og bryllupsreisende, som ønsker seg en romantisk og avslappende ferie i luksuriøse omgivelser.  Baros er en av legendene på Maldivene, og er ikke uten grunn en del av small luxury hotels of the world gruppen. Følelsen en får når man går av båten og på land på Baros er en følelse av total ro og avslapping i et tropisk paradis. 

Transport
Speedbåt ca. 25 minutter fra flyplassen.

Baros tilbyr
Øya har 3 restauranter. The Lighthouse Restaurant er «fine dining» som byr på sjømat og en fantastisk utsikt. Cayenne Grill Dining har en fin kombinasjon av indiske retter og grillmat. Lime Restaurant tilbyr et bredt utvalg av utsøkte asiatiske/internasjonale retter. Det er mulighet for å ha en privat middag på sandbanker om man ønsker det.
Spaavdelingen på øya har 4 luksuriøse behandlingsrom, boblebad, treningssenter, yoga paviljong og basseng.
Øya har et godt utvalg av aktiviteter som kajakk, paddleboard, delfin cruise, vindsurfing og snorkleutflukter. Det finnes også et marinsenter med en dedikert marinbiolog.

Rom
Hotellet har 45 beach villas og 30 water villas som er moderne innredet med safe, tv, air condition, badekar, vifte, internett og sittegruppe. Villaene ligger spredt utover hele øya.

Deluxe Villas er 89 kvm, med terrasse som ligger på den kritthvite stranden under palmene

Baros Villas er 103 kvm, med en terrasse som har en nydelig utsikt over stranden, med et eksotisk baderom og er perfekt for bryllupsreisende.

Water Villas er 92 kvm, og står på påler ute i turkisblå lagunen, og en terrasse som har en praktfull utsikt og solsenger.

Water Pool Villas er 126 kvm, med en terrasse som har en imponerende utsikt, solsenger og privat basseng.

Baros Pool Villas er 134 kvm, med privat basseng, en terrasse med en nydelig sjøutsikt, som er perfekt for bryllupsreisende.

Baros Premium Pool Villa er 160 kvm, med terrasse som har en eksklusiv utsikt, utendørs boblebad og to private basseng.

Baros Residence er 268 kvm, med privat basseng, tropisk hage, og en privat butler som er tilgjengelig 24/7.

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive