DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Fushifaru Maldives 

Adresse:
Lhaviyani Atoll
Nydelige Fushifaru Boutique Maldives Chic Resort åpnet i 2017 og er omringet av en krystallklar lagune. Hotelløya ligger midt mellom en marine nasjonalpark og tre ikoniske dykkesteder nordøst i Lhaviyani Atoll og er kjent for sitt fantastiske undervannsliv. 

Transport
Sjøfly cirka 35 minutter fra flyplassen.

Hotellet tilbyr
I tillegg til hovedrestauranten som serverer internasjonale buffet til alle måltider har Fushifaru Boutique Maldives Chic Resort en grillrestaurant. Hotellet har et flott bassengområde med infinity basseng, PADI dykkesenter, vannsportsenter med både motorisert og ikke-motorisert vannsport, treningsrom og spa. Hotellet har lekeplass for sine yngste gjester og en multisport court som kan brukes både til tennis og fotballkamper mellom ansatte og gjester. 

Hotellet tilbyr gratis snorkleutflukt til sin egne nærliggende sandbanke 2 ganger per uke. Sandbanken kan også benyttes til fornyelse av ekteskapsløfter og piknik.
 
Rom
Fushifaru Maldives har 49 villaer som alle er innredet i en moderne og maldivisk stil.  Alle rom har air condition, vifte, minibar, safe, kaffe- og tefasiliteter, utendørs baderom med dusj, hårføner og terrasse med sittegruppe og solsenger.

Beach villaene er 96 kvm og ligger både på soloppgang og solnedgangssiden.

Pool Beach Villaene er 122 kvm og ligger både på soloppgang- og solnedgangssiden.

Hotellet har 5 vannvillaer som er 95 kvm. Disse er bygget på påler ute i vannet ligger rett ved øyas korallrev.


Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive