DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Hurawalhi Island Resort 

Kategori *****+
Kulinarisk *****+
Barnevennlig -
Kveldsunderholdning ****
Velvære ****
Sport *****
Dykking *****
Snorkeling ****
Adresse:
Lhaviyani Atoll
Nydelige Hurawalhi åpnet dørene desember 2016. Hurawalhi er omgitt av en vakker lagune, har et fantastisk husrev, og lange strekker med kritthvite strender. Øya er ca. 400 meter lang og 165 meter bred.

Transport
Sjøfly fra Male tar cirka 40 minutter.

 
Hurawalhi tilbyr
Øya har 3 restauranter. Canneli er hovedrestauranten og har åpen buffé.  À la carte restauranten Aquarium  står på påler over lagunen og server internasjonal mat med en egen teppanyaky del der vi kan beundre kokkenes kunstner. 5.8 Undersea restaurant  ligger 5.8 meter under havet  og er omgitt av en glasskuppel. Her kan vi nyte smaksmenyer i verdensklasse.
Av andre fasiliteter kan Hurawalhi tilby tre barer, souvenirbutikk, gullsmed, svømmebasseng, spa, Pro dykkesenter, et underholdningssenter med levende musikk, danseoppvisninger og en DJ. På Hurawalhi kan du også spille bordtennis, dart, biljard og foosball. Øya har også et vannsportsenter som tilbyr utleie av Jetski, paragliding, vannski, Wake Board, banana boat, windsurfing, kajakk og catamaranseiling. Hurawalhi akspeterer kun gjester over 15 år.

Rom
Hurawalhi har 90 rom; 15 Beach Villaer, 15 Sunset Pool Villaer, 15 Ocean Villaer, 15 Romantic Ocean Villaer, 15 Ocean Pool Villaer og 15 Ocean Sunset Pool Villaer.
Alle rom har air condition, soundbar drevet over bluetooth, 48 tommer flatskjerm tv, king size seng, privat terrasse, vinkjøler, espressomaskin og et innendørs bad med rain shower.

Beach Villa 
Beach Villaene er frittliggende hytter som er bygget i tre. Rommene er 105 kvm, privat terrasse, ligger ca 5-15 meter fra vannkanten og har havutsikt.

Beach Sunset Pool Villa
Er like som Beach Villaene, men har i tillegg et privat infinty pool.

Ocean Villa / Romantic Ocean Villa
Ocean Villaene er 105 kvm, og står på påler ute i lagunen, har privat balkong og noen med solnedgang. Alle villaene har trapp som fører direkte ned i havet.

Ocean Pool Villa / Ocean Sunset  Pool Villa
Er like som Ocean Villaene, men har i tillegg  et eget infinty basseng på balkongen. 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive