DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Sun Aqua Iru Veli 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * * *
Adresse:
South Nilandhee Atoll
Sun Aqua Iru Veli er et 5-stjerners all-inclusivehotell som åpnet vinteren 2018/2019 og ligger i South Nilandhe Atoll. Øya har nydelige og kritthvite sandstrender,  en laidback og avslappet atmosfære og passer vel så godt for familier som for voksne par eller bryllupsreisende.

Transport
Sjøfly cirka 40 minutter fra flyplassen.

Hotellet tilbyr
Sun Aqua Iru Fushi har 3 restauranter, 2 barer og en vinkjeller. Et flott bassengområde, vannsportsenter med motorisert og ikke-motorisert vannsport, dykkesenter, treningsrom og et flott spa som er bygget på påler ute i vannet.

Hotellet har barneklubb for sine yngste gjester mellom 3 – 12 år og det kan organiseres barnevakt mot gebyr. Det er egen lege på øya.


Rom
Hotellet har 125 villaer. Alle har privat basseng og nydelige utsikt utover det indiske hav. Rommene er elegant innredet i en chic, moderne stil med varme fargetoner. Alle rom har air condition, minibar,  TV og bad med badekar og dusj.


Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive