DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Vakarufalhi 

 
Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * *
Kveldsunderholdning * *
Velvære * * *
Sport * * +
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * * *
Adresse:
Ari Atoll
Vakarufalhi er en liten bortgjemt perle med en avslappet atmosfære som ligger i Ari Atoll. Ari Atoll er et av få steder det er mulig å se hvalhai hele året.

Hotellet passer best for voksne par som ønsker å slappe av på en naturlig og stille øy omgitt av krystallklart vann og for de som elsker å snorkle. Øya har et korallrev kun 15 meter fra stranda med et fantastisk undervannsliv.

Transport
Sjøfly cirka 30 minutter fra flyplassen.
 
Vakarufalhi tilbyr
Hotellet har 1 restaurant og 1 bar. Vannsportsenter med ikke-motorisert vannsport, PADI  dykkesenter, treninsgrom og spa. Det arrangeres utflukter fra hotellet.

Rom
Vakarufalhi har 75 villaer. Alle villaene har air condition, minibar, kaffe- og tekoker, TV, safe og terrasse med sittegruppe.

Beach Villa
Beach Villaene er 61 kvm og har private solsenger foran villaen. Man kan booke villa på solnedgangssiden mot et gebyr.
Hotellet har også pool beach villa med 2 soverom. 

Watervilla
Watervilla er romslige med sine 114 kvm og er bygget på påler ute i vannet


Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive