DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Mirihi 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * +
Sport * * * *
Dykking * * * * +
Snorkeling * * * * *
Adresse:
Ari Atoll
Mirihi, en liten perle av en øy med kritthvit sandstrand, ligger syd på Ari-atollet, nær en rad med uberørte korallrev som får ethvert dykkerhjerte til å slå raskere. Dette er nok en øy som gir balsam for en stresset sjel med sin uhøytidlige sjarm på alle sine 300 x 100 meter. Mirihi har blitt en favoritt blant Manta Reiser sine kunder og er vel det nærmeste man kommer en Robinson opplevelse.
 
Transport
Sjøfly cirka 30 minutter fra flyplassen.

Mirihi tilbyr
Mirihi er øya hvor man slapper av og nyter hvetebrødsdagene. Prøv behagelig massasje i den nydelige Duniye Spa, nyt fantastisk mat i Dhonveli Restaurant (buffet) eller Muraka Sunset Restaurant (à la carte), nipp til en drink i Anba bar eller les en god bok på stranden eller i biblioteket.

Skulle det være ønske om noe mer aktivitet kan Mirihi tilby 5-stjerners dykkesenter, flotte snorkleforhold, treningsrom, deepsea-fishing, surfing, katamaran, kayakk, volleyball, fotball, badminton, bordtennis og dart.

Rom
De 36 villaene er inndelt i to kategorier; 30 Water Villaer og 6 Beach Villaer. Alle er 53 kvm store og holder en meget god standard. Villaene har egen privat terrasse, dusj, wc, designermøbler, CD-spiller, safe, air-condition, minibar og telefon. 

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside

 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive