DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Soneva Fushi 

Kategori * * * * * +
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * *
Adresse:
Baa Atoll


Soneva Fushi ligger i den uberørte Baa Atoll og er med sine 1400 x 400 meter en av de største turistøyene på Maldivene. Hotellets motto er "No shoes - No news" og Soneva Fushi tilbyr barfotluksus i ekte Robinson Crusoe-stil. Her kan du gå på oppdagelsesferd i øyas tropiske jungel eller nyte solen på en ensom strand. Blir det for stille for deg, kan du nyte et bedre måltid i en av hotellets gourmetrestauranter eller nyte den luksuriøse standarden på bungalowene.
 

Transport
Sjøfly ca. 30 minutter fra flyplassen

Hotellet tilbyr
Hotellet tilbyr et utall av kulinariske herligheter; alt fra gourmet til organiske retter, barbeque og romantisk middag under stjernene. 
På hotellet finner du Six Senses Spa, Soleni Dykkesenter, bibliotek, utendørskino, observatorium, souvenirbutikk og gullsmed. Hotellet tilbyr gratis bruk av sykler, treningssrom, tennis, badminton og volleyball, all ikke-motorisert vannsport, snorkleutstyr, yoga og Tai Chi, DVD-og CD-utlån. Mot gebyr tilbyr hotellet vannski, wakeboard, snorkleutflukter, delfincruise, sunset og sunrise cruise, fisketurer, dykking og utflukter til lokale og ubebodde øyer, som ligger i nærområdet. 

Rom
Hotellet har kun 65 rom, og med den tropiske vegetasjonen som er på øya er det ikke noe innsyn til rommene, så privatlivet er tatt vare på fullt ut. Alle rommene er innredet etter en luksuriøs Robinson Crusoe-stil og har air condition, minibar, safe, telefon, CD/DVD-spiller, utendørs, maldivisk baderom med badekar og separat dusj, terrasse med solsenger, sykler og Butler-service. 

Romkategorien Rehendi Villa har sjøutsikt og er mulig å få med connecting doors. Selve rommet er 48 kvm, mens det totale arealet som tilhører villaen er på 182 kvm. 
Crusoe Villa er frittstående villaer på to etasjer. Villaene har soverom i 2. etasjen og oppholdsrom i 1. etasje. Noen av villaene har eget basseng i hagen (mot pristillegg). Selve villaen er 64 kvm men inkludert hagen og utendørsbadet blir det totale arealet som tilhører villaen på 235 kvm. 

I tillegg har Soneva Fushi romkategoriene Soneva Fushi Villa (med basseng), Soneva Fushi Villa Suite (med basseng), Soneva Fushi Villa Suite & Tree House, One Bedroom Crusoe Suite med basseng, Two bedroom Crusoe Suite med basseng, Retreat og Junge Reserve. 

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive