DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Veligandu Island Resort & Spa 

 
Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * *
Sport * * * +
Dykking * * * * +
Snorkeling * * * *
Adresse:
Rasdu Atoll


Den vakre øya Veligandu ligger i Rasdu Atoll, og selve navnet betyr stor sandbanke. Øya er 600 x 200 meter og har typiske tropevekster og en fantastisk lagune.  Øya ligger tett opptil et flott husrev og befinner seg i et område kjent for hammerhai og manta. Veligandu er en favoritt blant Manta Reiser sine kunder og har mange faste gjester hvert år.

Transport:
Sjøfly, cirka 20 minutter fra flyplassen.

Veligandu tilbyr
Øya har en buffetrestaurant og en à la carte restaurant med fremragende kjøkken, svømmebasseng, bar, butikk, coffee-shop, internetcafe, TV-rom, bibliotek, Ocean Pro dykkesenter, vannsportsenter med utleie av vindsurfingutstyr, kajak og katamaranseilbåter. Bordtennis, badminton, volleyball, treningssenter samt et nydelig spa. Det blir arrangert daglige turer og utflukter som blant annet fisketurer.

Snorkeling
Bare få meter fra stranden er det et flott husrev. På grunn av øyas nord/syd plassering, er alltid en av sidene fri for strømmer. Hammerhaiplassen Madivaru kan nås med en Dhoni på ca. 15 minuter. Flesteparten av de fantastiske dykkerstedene rundt denne øya blir sjelden besøkt av de andre turistene, da disse ligger for langt unna. Nøyaktige datoer for havbiologikurs opplyses på forespørsel .

Rom 
Veligandu har 91 rom; 11 Beach Villaer, 16 Jacuzzi Beach Villaer, 10 Watervillaer og 54 Jacuzzi Watervillaer. Alle rommene har air condition, vifte, sittegruppe med flatskjerm-TV, DVD-spiller, internettilgang, minibar, espressomaskin, telefon, safe, romslige bad, hårføner, strandhåndkler. 

Beach Villa (71 kvm)
Beach Villaene har samme utforming som Jacuzzi Beach Villaene, men er mindre i størrelse og har begrenset utsikt til lagunen.

Jacuzzi Beach Villa (86 kvm)
Jacuzzi Beach Villaene ligger helt nede ved strandkanten.

Watervilla (58 kvm)
Watervillaene er bygget i sin helhet på påler ute i lagunen. Smakfullt innredet med alt av tenkelige fasiliteter. Watervillaene har ikke de typiske maldivske åpne utendørs baderommene, men har boblebad (badekar).

Jacuzzi Watervilla (86 kvm)
Jacuzzi Watervillaene står på påler ute i lagunen, og er noe større enn Watervillaene. Villaene er smakfullt innredet med alt av tenkelige fasiliteter. Jacuzzi Watervillaene har de typiske maldiviske utendørs baderommene samt jacuzzi.

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive