DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Vilamendhoo Island Resort & Spa 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * * +
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * * +
Velvære * * * *
Sport * * * +
Dykking * * * * * *
Snorkeling * * * * * +
Adresse:
South Ari AtollVilamendhoo er 900 meter lang og 250 meter bred, har lange, kritthvite sandstrender og er omringet av en fantastisk lagune. Hus-revet ligger tett inne ved øya, noe som gir fantastiske snorkleforhold bare noen svømmetak ut i fra øya.


Transport
Sjøfly circa 25 minutter fra flyplassen

Vilamendhoo tilbyr
To hovedrestauranter, Fanthoshi Restaurant for gjestene som bor i romkategoriene gardenrom og beach villa og Farumaanu Restaurant for gjestene som bor i jacuzzi beach villa og jacuzzi vannvilla. Begge disse restaurantene serverer buffet til alle måltider. À la carte Restauranten Asian Wok Restaurant står på påler ute i vannet og har spesialisert seg på asiatiske og teppanyaki retter, mens Hit Rock Restaurant serverer sjømat, steak eller kylling som stekes på såkalte hot rocks ved bordene. Ellers serveres det enkle retter og snacks i barene og ved bassenget. 

Av andre fasiliteter kan Vilamendhoo by på flere barer, blant annet en sportsbar. Et husrev rett innved øya hvor du kan oppleve det fantastiske undervannslivet med snorkel, eller du kan besøke Duniye Spa som tilbyr ulike behandlingsformer. 
Øya har svømmebasseng med eget barnebasseng, tennisbane, putting green, treningsrom, Euro-Divers dykkesenter, vannsportsenter med utleie av blant annet kajak og vindsurfeutstyr, internet-Café, souvenirbutikk, gullsmed og kveldsunderholdning med levende musikk, videokvelder, etc. 

Vilamendhoo tilbyr også all-inclusive, hvor alle måltider og et utvalg av drikke er inkludert. Spør oss om dette!

Rom
Vilamendhoo har 189 rom som ligger spredt utover hele øya. Alle rom har air condition, vifte, sittegruppe, minibar, kaffe-og tefasiliteter, telefon, TV, DVD/CD-spiller, internettilgang, safe, terrasse og de nydelige maldiviske utendørsbadene. Hotellet aksepterer ikke barn og ungdom under 18 år i romkategoriene Jacuzzi Beach Villa og Jacuzzi Water Villa. 

Gardenrommene er 42 kvm og ligger i rekkehus med 4 eller 5 rom i hvert hus. Rommene har utsikt utover et tropisk hageanlegg. 

Beach Villaene er 55 kvm og ligger på stranden med et nydelig utsikt utover lagunen. 

Jacuzzi Beach Villaene er med sine 65 kvm er romslige og har et privat soldekk med boblebad og solsenger. 

Jacuzzi Vannvillaene står på påler ute i lagunen og er 85 kvm. Her kan du kose deg i boblebadet under stjernehimmelen, gå direkte ut i vannet fra terrassen eller nyte den vakre utsikten utover det indiske hav fra solterrassen.  

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive