DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Sun Aqua Vilu Reef 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * * *
Adresse:
South Nilandhee Atoll
Sun Aqua Vilu Reef ligger i South Nilandhee Atoll, ganske langt sør på Maldivene. Dette er en liten øy med sine 390 x 170 meter, men øya tilbyr likevel en del aktiviteter som blant annet et stort vannsportsenter. Vilu Reef er derfor øya for deg som søker roen og stillheten, men som samtidig også ønsker et aktivitetstilbud.

Transport
Sjøfly cirka 35 minutter fra flyplassen.

Sun Aqua Vilu Reef tilbyr
Hovedrestauranten The Aqua serverer buffet, Well Done serverer maldivisk grillet sjømat og Island Pizza får man snacks og pizza.  Vilu Reef kan også tilby grillaften på stranden eller en romantisk 'Candle Lit dinner' for to på stranden mot pristillegg. 

Hotellet har vinkjeller, to barer, souvenirbutikk, gullsmed, svømmebasseng, dykkesenter, treningsrom, spa, øyhopping, diskotek, karaoke, liveband og kulturkvelder. Ellers er det muligheter for surfing, seiling, kano, katamaranseiling, kiting, wake board, vannski, fiske, tennis, badminton, volleyball, bordtennis, dart og biljard.

For de minste gjestene har Sun Aqua Vilu Reef Turtle Kidz Club fra 3-12 år. Det er også mulighet for barnevakt mot gebyr. Hotellet har egen lege på øya.

Rom
Hotellet har 103 rom med air condition, takvifte, safe, minibar, tv, sittegruppe, badekar og hårføner.

14 Beach Villaer  (76 kvm) har flott sjøutsikt og er bygget med de nydelige tradisjonelle maldiviske utendørsbadene. 

18 Deluxe Beach Villa (76 kvm) er lik som Beach Villaene, men har solnedgang i tillegg.

10 Jacuzzi Deluxe Beach Villa (76 kvm) er lik Deluxe Beach Villa, men har i tillegg et eget privat avskjermet område med et boblebad.

5 Deluxe Beach Villa with Pool (108 kvm), ligger på soloppgangsiden

15 Sun Aqua Pool Villa (108 kvm), ligger på solnedgangsiden

20 Reef Villa (78 kvm) står på påler ute i vannet, har et privat boblebad på terrassen og en stige som fører deg direkte fra terrassen ut i vannet. Disse er også utstyrt med te/kaffemaskin og CD-spiller.

9 Sunset Reef Villa (78 kvm) er lik Reef Villa men ligger på solnedgang siden.

6 Aqua Villa (90 kvm) Er litt større en Reef Villane og har i tillegg et eget infity basseng.

5 lekre Aqua Suites (110 kvm) for nygifte eller for andre lidenskapelige. Disse er like Aqua Villa men har i tillegg steam bad og et separat oppholdsrom med panorama utsikt utover havet.

1 Grand Reef Suite ( 220kvm) som er en fantastisk flott vannvilla som ligger helt på enden av rekken av de andre vannvillaene. Grand Reef Suite har to soverom, et oppholdsrom samt to luksuriøse bad - ett for hvert soverom. På terrassen finner man et lite basseng, boblebad samt solsenger. 

Kontakt oss

Tilbake til Maldivene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive