Ta med familien på drømmeferie!

Både Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

VISSTE DU AT

Ithaa, verdens første undervannsrestaurant, ligger på Maldivene? Her kan du sitte 5 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Restauranten har plass til 14 personer, og om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

DRØMMER DU OM

å overnatte på en egen øy?På det eksklusive hotellet Soneva Fushi Resort by Six Senses kan drømmen bli virkelighet. Ta med din kjære og nyt hverandres selskap under stjernehimmelen i Det Indiske Hav.
Read more

BRYLLUPSREISE

Eller drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet? Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

Følg oss på facebook!

Manta Reiser har nå egen facebookside. Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på "Les mer"!
Read more

Maldivene

Den perfekte bryllupsreise? Reis til Mirihi på Maldivene!
Read more

Om Manta Reiser

Manta Reiser startet opp på Bekkestua, rett utenfor Oslo,  i 1997. Vi er et uavhengig reisebyrå, og vi har selv plukket ut hoteller og  reisemål, som vi personlig kjenner til og kan gå gode for. Du skal være trygg på at vi føler et personlig ansvar for at nettopp din ferie skal bli vellykket. Vi ønsker virkelig at de forventninger du har når du drar, blir innfridd til fulle.

Maldivene er vår hoveddestinasjon, og vi har blitt kjent på det norske markedet som Maldivene-eksperten. I tillegg tilbyr vi spennende og eksotiske destinasjoner som Mauritius, Seychellene, Sri Lanka, Midt-Østen og Afrika. Kontakt oss for din skreddersydde drømmereise.

Manta Reiser er en solid bedrift og reiser er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet 
For evaluering av Manta Reisers økonomi, kan du laste ned Dun & Bradstreet Firmafakta.

Velkommen skal du være til å dele vår reiselyst og erfaring.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Gamle Ringeriksvei 32
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive