DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Le Canonnier 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * *
Velvære * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * +
Snorkeling * * * *
Le Canonnier bygget på historisk grunn, helt på nordspissen av øya, ca 10 minutter fra turistbyen Grand Baie og har en fantastisk utsikt otover de nordlige øyene utenfor Mauritus. Hotellområdet var opprinnelig en festning og på hotellområdet finner du vernede ruiner og kanoner. Dette er et svært barnevennlig hotell og hotellets barneklubb ligger i et fantastisk fyrtårn fra 1700-tallet.

Hotellet tilbyr

To restauranter og to barer, diskotek, flere svømmebasseng, velværesenter som tilby massasje, butikker.

Gratis bruk av vannski, vindsurfing, seiling, glassbunnbåt, pedalbåt, kajakk, snorkling, vanngymnastikk, bordtennis, volleyball, boccia, yoga. Hotellet tilbyr også dykking, dypvannsfiske, utleie av sykler, billiard og tennisballer mot gebyr. 

Le Canonnier har også barneklubb og barnebasseng, og har gratis WiFi i resepsjonsområdet. 

Hotellet er omgitt av tre små strender, og har gode snorklemuligheter da det er en del koraller ved strendene. Det anbefales å bruke badesko når man skal bade i sjøen her.

Hotellet tilbyr en all-inclusivepakke som også gjelder på søsterhotellet Le Muria som ligger i Grand Baie, ca 5 kilometer fra Le Cannonier.

Rom
Le Canonnier har 284 rom fordelt på romkategoriene standardrom, superior, familie duplex, famile apartments og honeymoonsuiter.
Alle rom har air-condition, hårføner, safe, TV, minibar og terrasse / balkong. 

Familieduplexrommene har en hems med to enkeltsenger for barn mellom 7 og 12 år, mens familie apartments har to soverom, og har plass til 5 personer.

Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive