DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

La Pirogue 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * * +
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * * +
Velvære * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * +
Snorkeling * * +
Ved siden av søsterhotellet Sugar Beach på vestkysten av Mauritius finner du populære La Pirouge. Dette hotellet ble nylig totalrenovert og står frem i dag som et av de beste 4-stjerners hotellene på Mauritius. Alle fasiliteter på nabohotellet Sugar Beach også tilgjengelig for gjestene på La Pirogue. Hotellet er som sitt søsterhotell svært barnevennlig.
Hotellet tilbyr
4 restauranter og flere barer, svømmebasseng, kasino samt underholdningsprogram med dans, musikk og show. Barneklubb og tenåringsklubb finner du på søsterhotellet Sugar Beach. 

Hotellet tilbyr gratis bruk av vannski, pedalbåt, kajak, glassbunnbåt, snorkling, vindsurfing, volleyball, boccia, bordtennis, minigolf og har flombelyste tennisbaner.
Mot betaling kan hotellet tilby spa i samarbeid med nabohotellet Sugar Beach, dykking, havfiske, paraseiling og ridning. For deg som spiller golf, ligger den 18-hulls golfbanen Tamarin ca 15 min unna hotellet.

Rom
Hotellet har totalt 248 rom som ligger i bungalower, bygget som de tradisjonelle fiskebåtene piroug. Alle rom har telefon, TV, radio, minibar, safe, kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og hårføner. 

De 200 nyrenoverte Garden Bungalow rommene er 25 kvadratmeter. Flere av disse rommene er interconnecting, og derfor ideele for familier. Det er mulig med en ekstrasneg i hvert rom.

De 46 nyrenoverte Beach Pavilion rommene er 35 kvadratmeter, ligger nærmere stranden enn Garden Bungalow og har i tillegg safe inne på rommet. Det er mulig med 2 ekstrasenger for barn under 12 år i Beach Pavilion rommene. 
I tillegg har hotellet 2 Senior Suite Pavillions "The Duke" & "The Prince" som kan skaffes ved forespørsel.

Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive