DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Leiligheter 

Om du planlegger en tur til palmeøya Mauritius sammen med storfamilien eller vennegjengen kan vi nå tilby leiligheter og villaer av en svært høy kvalitet. Nytt i vårt program er anleggene White Oaks og Bon Azur, som ligger på nordvestsiden av øya samt anlegget Cape Point som ligger på nordøstsiden av Mauritius. 

Dette er leiligheter og villaer som består av 2 – 4 soverom, fullt utstyrt kjøkken, oppholdsrom og veranda / terrasse med flott sjøutsikt. Ideen bak disse leilighetene er at man bor luksuriøst og har alle fasiliteter man finner på et 5-stjerners hotell, men i tillegg har man friheten til å velge selv. Ønsker man måltider inkludert blir dette servert i leiligheten / villaen eller man kan leie en kokk mot et lavt pristillegg. Om du ikke ønsker noen måltider inkludert vil du ved ankomst få et spesialrabattkort, som gir deg 15 % rabatt på lokale spisesteder. Ønsker du massasje, kommer det en behandler til din leilighet / villa. Ønsker du å dykke, holde på med vannsport eller delta på en utflukt, kan dette arrangeres fra din leilighet/villa. Alt av mat og aktiviteter betaler man da lokale priser for. Vi har selv bodd her, og kan på det varmeste anbefale dette konseptet.

Med andre ord, ønsker du 5-stjerners luksus til lokale priser, er dette valget for deg! 

WHITE OAKS
Ligger på nordvestsiden av Mauritius, ca 20 min med bil fra den lille turistbyen Grand Baie. Anlegget består av 2 leiligheter med 2 soverom og 10 villaer med 3 og 4 soverom. Alle villaene har en fantastisk utsikt! Det er restauranter og dagligvarebutikk i nærområdet.
Anlegget har egen strand, men ettersom det er en del store koraller her er det dessverre ikke fint å bade. Man kan imidlertid benytte seg av den flotte stranden på nabohotellet Veranda Pointe aux Biches, som ligger ca 1 minutt til fots fra anlegget.
Hotellet har et flott bassengområde med solsenger og parasoller.

Rom
Leilighetene består av 2 soverom med eget bad, oppholdsrom og fullt utstyrt kjøkken. Alle villaene / leilighetene har også terrasse / balkong med sittegruppe og gassgrill.
Det er rengjøring av leilighetene / villaene 6 dager i uken. Leilighetene har badehåndklær, vaskemaskin / oppvaskmaskin, kabel-TV, dvd/cd-spiller og trådløst internett.

Villaene har 3 og 4 soverom. Et av soverommene har eget bad, mens de andre soverommene deler 2 bad. I villaene med 4 soverom har et av soverommene kun takvifte, ikke air-condition. 

BON AZUR 
Dette leilighetsanlegget ligger i samme område som White Oaks, på nordvestkysten av øya.
Anlegget består av 9 leiligheter med 2, 3 og 4 soverom samt en penthouseleilighet med 4 soverom og en penthouseleilighet med 5 soverom. Alle med en fantastisk sjøutsikt!
Bon Azur ligger rett ved stranden og har et flott bassengområde med solsenger og parasoller.

Rom
Leilighetene består av 2, 3, 4 og 5 soverom med eget bad, fullt utstyrt kjøkken og oppholdsrom. Alle leilighetene har også veranda / terrasse med sittegruppe og gassgrill. Leilighetene har badehåndklær, vaskemaskin / oppvaskmaskin, kabel-TV, dvd/cd-spiller og trådløst internett.
Det er daglig rengjøring av leilighetene.

CAPE POINT
Dette er et nydelig leilighetsanlegg som består av 4 leiligheter med 3 soverom og en penthouseleilighet med 4 soverom. Cape Pointe ligger på nordøstkysten av Mauritius, og har en fantastisk utsikt utover det indiske hav og øya Coin de Mire! Det er et par lokale restauranter i gangavstand fra anlegget, og det tar ca 15 min med bil å kjøre til turistbyen Grand Baie.
Cape Point ligger veldig beskyttet til og er perfekt om du ønsker fullt privatliv, uten innsyn. Er dere mange som skal reise sammen, er det mulig å leie hele anlegget.
Cape Pointe har ikke strand, men det ligger en offentlig strand ca 15 min til fots fra anlegget. Cape Point har imidlertid et flott bassengområde, men solsenger, parasoller og hengekøyer. Her er det også mulig å låne kanoer eller leie sykler. 

Rom
Leilighetene består av 3 soverom med eget bad og aircondition, fullt utstyrt kjøkken, oppholdsrom og veranda / terrasse med sittegruppe og gassgrill. Leilighetene har badehåndklær, vaskemaskin / oppvaskmaskin, kabel-TV, dvd/cd-spiller og trådløst internett.
Penthouseleiligheten har 4 soverom og ligger i 3. etasje. Alle soverommene har aircontion, og 2 av soverommene har eget bad, mens de siste 2 soverommene deler bad.
Det er daglig rengjøring av leilighetene. 
Det er 24 timers vakthold på alle anleggene, og du vil få et nødnummer du kan ringe om du trenger assistanse.

Om du drømmer om å gifte deg i paradis og dele den store dagen med slekt og venner, kan du leie et helt anlegg. Dere kan da ha en egen kokk som står for de kulinariske herlighetene. Dere får full privatliv og kan nyte den store dagen kun sammen med deres nærmeste. 

Kontakt oss

Tilbake til hovedsiden om Mauritius

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive