DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Le Meridien Ile Maurice 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * *
Sport * * * *
Dykking * * *
Snorkeling * *
Le Meridien Ile Maurice tilhører hotellkjeden Starwood, og er et av Manta Reisers mest populære familiehoteller på Mauritius. Hotellet ligger på vestkysten i et område som kalles Bay of Pinte, og har 800 meter lang strandlinje. Det er kun 15 km fra Le Meridien til den lille turistbyen Grand Baie.
Hotellet tilbyr
Det er flere restauranter på dette hotellet. 180 degrees er buffetrestauranten som serverer frokost og middag. Cumin byr på Indisk mat, Shells er en litt finere restaurant som tilbyr nydelig sjømat og La Faya frister med middelhavsmat.

Hotellet har 2 svømmebasseng, treningssenter, tennisbane, businessenter, barneklubb, spa og skjønnhetssalong. En av de mest populære aktivitetene på hotellet er å svømme med delfiner.

Rom
Det er totalt 265 rom på Le Meridien, og alle vender ut mot det Indiske Hav. 
Deluxe rommene er på 50 kvm og her kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år. Barna bor da gratis sammen i samme rom som foreldrene! 
Rommene har en king size dobbeltseng, separat sittegruppe, bad med dusj og badekar, minibar, 42 tommer flatskjerm-TV, WiFi internet (mot gebyr) og safe.

Executive rommene, også kalt Nirvana, ligger i en skjermet del av hotellområdet hvor gjester under 12 år ikke aksepteres. Rommene er 45 kvm og har 32 tommer flatskjerm-TV, WiFi internet (mot gebyr), balkong, minibar og safe. Det er en egen restaurant for frokost og et eget svømmebasseng/strand tilknyttet Nirvanaområdet.  

Hotellet har også suiter.

Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive