DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Lux* Grand Gaube 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * * +
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * * +
Snorkeling * * * +
Lux* Grand Gaube er nyrenovert i 2017 basert på en banebrytene visjon fra den kjente britiske designeren Kelly Hoppen. Hotellet har fått en retro-chic stil, meget sofistikert, men likevel med en uformell atmosfære. Retro-chic møter barbeint luksus! Hotellet ligger ca. 10 minutter fra den lille turistbyen Grand Baie.
 
Lux* Grand Gaube har 2 nydelige strender som ligger i en rolig lagune.
Hotellet tilbyr 
Foruten hovedrestauranten Ginko, som serverer buffe til frokost og middag, er det flere gode à la carte restauranter på Lux* Grand Gaube. Hotellet har flere barer som også serverer snack og enklere retter. 

Hotellet har mange muligheter for sport, både i vannet og på land. I vannsportsenteret er det gratis å låne utstyr til vindsurfing, pedalbåter, kajak, glassbunnbåt, vannski og snorkelutstyr. Mot betaling kan du kjøre motorbåt, sjøfly, dykke (krever PADI sertifikat) og delta på arrangerte fisketurer. Av landaktivitereter tilbyr hotellet gratis treningsrom, sauna, strandvolleyball, bordtennis, boccia, dart, flombelyste tennisbaner og driving range. Mot betaling kan du leie mountain bikes, spille biljard og spillehallmaskiner. 
Lux* Grand Gaube har et nydelig spa med et bredt utvalg av behandlinger.

Rom:
Hotellet har totalt 186 rom, suiter og villaer. 69 Superior Rom (51 m2), 46 Deluxe Rom (51 m2) som ligger på bakkeplan og i 1. etasje, 34 Junior Suiter (56 m2) på bakkeplan med direkte tilgang til stranden, 21 Ocean Junior Suites (70 m2) med utendørs badekar, 5 LUX* Suiter (85 m2), 2 Prestige Junior Suites (75 m2), 11 Family Suites (85 m2), 2 ocean villas med 2 soverom, eget basseng, butler (100 m2) og 1 Lux Villa med 2 soverom, eget basseng og butler  (300 m2).
 
Alle rom har egen balkong eller terrasse og utsikt mot sjøen, air condition, TV, gratis Wifi, minibar, te/vannkoker og safe.


Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive