DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Lux* Le Morne 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * +
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * *
Velvære * * * * +
Sport * * * *
Dykking * * * +
Snorkeling * * +
Det førsteklasses hotellet Lux* Le Morne finner du på  halvøya Le Morne sydvest på Mauritius. Dette hotellet er bygget i kolonialstil og har et vakkert og blomstrende hageanlegg. Når du i tillegg ser det vakre landskapet på Le Morne i bakgrunnen av hotellet, er du i de rette omgivelsene til å kunne glemme hverdagen hjemme i Norge.

Hotellet tilbyr
Hotellet har 4 restauranter og 3 barer, svømmebasseng med barnebasseng, gym, spa, barneklubb og tenåringsklubb, frisør. 
Underholdning hver kveld med orkester og dans samt folklorekvelder. 

Vannsportsenter med gratis vindsurfing, pedalbåt, kajak, snorkling, glassbunnbåt og vannski. 

Av landaktiviteter har hotellet gratis bruk av treningsrom, aquagym, bordtennis og tennisbaner. Du må betale for leie av sykler, dykking og havfiske. De 18-hulls golfbanene Tamarina og Bel Ombre ligger i nærheten av hotellet.

Rom
149 smakfulle rom som be står av 64 superiorrom, 15 deluxerom, 10 juniorsuiter, 15 junior ocean suiter og 45 junior prestige suiter. 
Alle rom har bad/wc samt separat dusj, telefon, flatskjerm-TV, DVD, IPod lydsystem, minibar, safe, hårføner, balkong eller terasse. Det er gratis WiFi internet på hele hotellområdet. 
 
Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive