DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Ocean Villas 

Kategori * * *
Kulinarisk * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning *
Sport * *
Dykking * *
Adresse:
Grand Baie
Dette 3-stjerners hotellanlegget har en perfekt beliggenhet rett ved en strand i utkanten av den lille turistbyen Grand Baie. Ocean Villas har både vanlige hotellrom, familierom og self catering villaer med opptil 4 soverom. Dette hotellet passer med andre ord for alle.

Hotellet tilbyr
Ocean Villas har restaurant, bar, svømmebasseng med eget barnebasseng, en liten dagligvarebutikk, BBQ-griller til fri benyttelse, vaskeri, utleie av sykler, biler og mopeder, Padi dykkesenter (drevet av Mascareigne Plongee), mulighet for barnevakt. Det er busstopp rett utenfor hotellet. Gangavstand til Grand Baie.

Hotellet selges med enten halvpensjon eller all-inclusive.

Rom
Hotellet har 19 bungalower som ligger i en tropisk hage (ikke havutsikt) og 14 contemporary rom med enten hage- eller sjøutsikt. I tillegg har hotellet familiesuiter, hvor det kan bo opptil 2 voksne og 2 barn. 
Alle rom har air-condition, tlf, WiFi (mot betaling), TV, daglig rengjøring (ikke søndager).

Bungalowene består av opptil 4 soverom, oppholdsrom, terrasse og fullt utstyrt kjøkken. 
I contemporaryrommene er det kun tillatt med 2 voksne. Rommene er 40 kvm store og har en moderne og chic innredning. Rommene har microbølgeovn og kjøleskap. 
Familiesuitene ligger på bakkeplan i hotellets hage og er 60 kvm store. Suitene har 2 soverom, oppholdsrom og terrasse med hageutsikt. Det er ikke kjøkken i familiesutene, kun en microbølgeovn og kjøleskap.

Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive