DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Outrigger Mauritius Resort and Spa 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * * +
Velvære * * * * +
Sport * * * * *
Outrigger Mauritius Resort and Spa er et 5-stjerners hotell som ligger ved natureservatet Bel Ombre på sørkysten av Mauritius. Her kan du tilbringe late dager ved stranden, nyte en eksklusiv behandling på hotellets Navasana Spa eller for den aktive - kite, utforske området Bel Ombre eller ta en runde golf.

Hotellet har egne familierom, barneklubb og barnebasseng og passer derfor også fint for barnefamilier som ønsker god standard.
 
Hotellet tilbyr
Hotellet har tre restauranter, fire basseng, vannsportsenter med gratis bruk av kajakk, vindsurfe- og snorkleutstyr. Gym, tennisbane, dykkesenter og spa.

For de minste gjestene har hotellet barneklubb og barnebasseng, og det er mulig å bestille barnevakt.  

For de golfinteresserte ligger den 18-hulls golfbanen Golf Du Chateau Bel Ombre kun få minutter fra hotellet.

Hotellet har også konferansefasiliteter.

Rom
Hotellet har 181 rom  som alle vedner ut mot sjøen og har balkong eller terrasse, air condition, TV, tlf, WiFi, badekar og separat dusj, hårføner, strykejern og strykebrett, minibar og te- og kaffefasiliteter.

Hotellet har egne familierom, hvor 2 voksne og inntil 3 barn / tenåringer kan sove.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive