DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Paradise Cove Boutique Hotel 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * *
Kveldsunderholdning *
Velvære * * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * * +
På nordkysten av Mauritius, ikke langt fra Grand Baie, ligger et lite men veldig populært bryllupshotell. Paradise Cove Boutique Hotel er navnet og det ligger i en bukt på en liten halvøy, i meget romantiske omgivelser. Herfra har du en praktfull utsikt ut mot en av de største lagunene på Mauritius. Hotellet kjennetegnes også av et behagelig tempo samt personlig service på sitt aller, aller beste.
Paradise Cove bble pusset opp i 2013 med nytt bassengområde, restaurant og nyoppussede hotellrom.
 
Hotellet tilbyr 
3 restauranter som tilbyr gourmetmat og du bør absolutt prøve hotellets nydelige hummer. Gode muligheter for sportsaktiviter og et fantastisk spa. Hotellet har to svømmebasseng, og tilbyr gratis bruk av vannski, vindsurfing, pedalbåter, seiling og glassbunnbåt. På hotellområdet finnes det mange spektakulære ”bortgjemte” småstrender og såkalte "love nests".

Rom
Hotellet har har kun 67 rom og suiter. Dette er også årsaken til at hotellet har noe av det beste innenfor personlig service. Relativt få gjester, men stor oppfølging. Rommene er delikat innredet og alle peker ut mot bukta.


Kontakt oss

Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive