DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Prince Maurice 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * +
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * +
Snorkeling * * * +
Dette utsøkte luksushotellet på nordøstsiden av Mauritius tilhører hotellkjeden Constance og er en estetisk opplevelse. Fin sandstrand rundt hele hotellanlegget, og den nydelige Belle Mare stranden ligger kun 5 minutter unna!
Hotellet tilbyr
Åpen resepsjon, 2 restauranter, 3 barer, butikker, frisør, spa, svømmebasseng og barneklubb. Alt av meget høy standard. 
Hotellet tilbyr gratis bruk av vannski, vindsurfing, pedalbåt, kajakk, snorkel, glassbunnbåt, tennisbane, squash, aerobic, yoga, treningssenter samt en 18 hulls golfbane som ligger kun 10 minutter kjøring fra hotellet.
Mot betaling kan du dykke, havfiske, katamaranseile, spille tennis og ta et golfkurs.

Rom
Hotellet består kun av suiter, og alle er harmonisk og elegant innredet. Samtlige rom har separat bad, terrasse, air condition, hårføner, minibar, TV, CD-/DVD-spiller, telefon, WiFi, safe og putemeny. 

De 76 Junior Suitene er 70 kvm, og 8 av disse er bygget på påler ute i vannet med utsikt mot lagunen. 
Hotellet har 12 Senior Suiter som med sine 130 kvm er noe større. 9 av Senior suitene har eget privat svømmebasseng, mens tre står på stolper ute i vannet.
I tillegg har hotellet en Princely Suite som er 350 kvm og har 2 private basseng.

Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive