DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Sakoa Boutique Hotel 

Kategori * * * +
Kulinarisk * * +
Barnevennlig * *
Kveldsunderholdning * *
Velvære * *
Sport * *
Dykking * * *
Sakoa Boutique Hotel er perfekt for deg som søker et prisgunstig alternativ til en romantisk ferie. Hotellet har en fantastisk beliggenhet  rett ved den flotte stranden Trou aux Biches på norvestkysten av Mauritius.

Hotellet egner seg best for par men er også et godt alternativ for familier som ønsket seg et rolig hotell med en avslappet atmosfære. 

Hotellet tilby
Sakoa Boutique hotell har en bar og en åpen restaurant som ligger rett ved bassenget. Her serveres frokost og middag samt enkel lunsj. Det ligger flere lokale restauranter i gangavstand fra hotellet. 

Hotellet har et lite lite velværesenter, hvor de tilbyr massasje og et vannsportsenter med gratis bruk av kajakker og pedalbåter. Vannsportsenter med vannski, wakeboard og glassbunnbåter ligger ca 200 meter fra hotellet.

Rom
Hotellet har 16 rom som ligger i småhus på 2 etasjer. Rommene ligger i en hesteskoform rundt bassenget.  

De 14 standardrommene har enten hage- eller sjøutsikt mens hotellets 2 honeymoon suiter ligger rett på stranden. 

Alle rom er nylig pusset opp og har air condition, minibar, safe, telefon, balkong eller terrasse.

Dette er et svært polulært hotell, så vær tidlig ute med bestillingen!

Kontakt oss

Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive